Αυτόν τον καιρό η Ήβη Αδάμου επιστρέφει με νέο κομμάτι στα μουσικά δρώμενα, θέλοντας να ξεσηκώσει τους fans της και να κάνει επιτυχία το νέο της single.

Ήβη Αδάμου - Αυτό τον καιρό

 

Μετά από το «Άκου Σώπα» και το «Τίποτα Δε Μας Σταματά» ήρθε η ώρα για το νέο single. Πρόκειται για ένα ρυθμικό κομμάτι, χορευτικό, όπως και το προηγούμενο hit της, που θα φέρει την μουσική υπογραφή και την χαρακτηριστική μελωδία του Μιχάλη Κουινέλη.

Το «Αυτόν τον καιρό» είναι σε μουσική και στίχους του αγαπημένου της Μιχάλη Κουινέλη, από τους Stavento, με τον οποίο τους συνδέει μια σχέση αγάπης και έρωτα, πέρα από την πολύ στενή συνεργασία τους στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ από το 2010, όταν γνωρίστηκαν με αφορμή τη συνεργασία τους για τις ανάγκες του κομματιού «Σαν έρθει η μέρα». Στο πρόσωπό του βρήκε τα πάντα. Τον φίλο, τον  συνεργάτη, τον σύντροφο. Πάνω απ’ όλα τον θαυμάζει σαν άνθρωπο, όπως η ίδια δηλώνει σε κάθε ευκαιρία.

Αυτόν τον καιρό

Αυτόν τον καιρό η νεαρή τραγουδίστρια από το «νησί της Αφροδίτης» έχει εισχωρήσει στο αχώριστο, καλλιτεχνικό δίδυμο του Μύρωνα Στρατή και του Ησαΐα Ματιάμπα, που συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια, χωρίς να αποσπάται ο ένας από τον άλλον. Δυο πολύ καλοί φίλοι, που μεταδίδουν την θετική τους ενέργεια πάνω στη σκηνή, κάτι που το διαπιστώσαμε και από την καλοκαιρινή συνεργασία τους με την Έλενα Παπαρίζου.

Η Κύπρια ερμηνεύτρια έγινε το τρίτο μέλος στο παρεάκι των δυο τραγουδιστών, αποτελώντας τη γυναίκα της παρέας, κι από όσο μαθαίνουμε την έχουν «Βασίλισσα», στο club του «Σταυρού του Νότου», όπου εμφανίζονται κάθε Σάββατο, χαρίζοντας εκρηκτικές, μουσικές βραδιές ικανοποιώντας κάθε γούστο. Από μπαλάντες, μέχρι ποπ και dance κομμάτια, αλλά και ροκ.

Το νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ της Ήβης Αδάμου κυκλοφορεί από την Rootopia και τη Minos EMI / Universal. 

Αυτόν τον καιρό | Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της Ήβης Αδάμου

 

Σχόλια