Από σχέση πάθους τώρα δυο ξένοι φέρεται να είναι ο Μύρωνας Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη. Για ποιο λόγο δε μιλιούνται οι δυο celebrities.

Από σχέση πάθους τώρα δυο ξένοι

Ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον χωρισμό του με την διάσημη παρουσιάστρια και πλέον YouTube, μιλώντας στο περιοδικό People.. Πως βίωσε τον χωρισμό και ποια είναι η σχέση τους τώρα;

«Η υπερέκθεση δεν είναι κάτι που απολαμβάνω. Ο κόσμος ασχολήθηκε πολύ ειδικά με το χωρισμό. Είχα σοκαριστεί με το μέγεθος που πήρε. Ένας χωρισμός δεν είναι κάτι για το οποίο είσαι υπερήφανος, αλλά κάτι στενάχωρο και αμήχανο. Όταν λοιπόν σου το θυμίζουν όλοι, μέχρι και ο κηπουρός της πολυκατοικίας, δεν είναι καθόλου ωραίο. Βέβαια είναι σημαντικό μετά από κάθε σχέση να είσαι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αν κάτι δεν πήγε καλά εδώ, στην επόμενη να πάει καλύτερα. Από τότε έχω προστατεύσει πολύ την προσωπική μου ζωή. Έχουν συμβεί πράγματα στη ζωή μου, αλλά προσέχω πολύ περισσότερο, γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό που έγινε με κούρασε και με φόρτισε. Είναι κάτι που τώρα φοβάμαι» είπε αρχικά ο Μύρωνας

”Από τη στιγμή που μια σχέση έχει φωτογραφηθεί, έχεις μιλήσει για αυτή και τη γνωρίζουν όλοι, δεν μπορείς στο χωρισμό να ζητήσεις να μη σε ενοχλούν. Το παίρνω όσο πιο κουλ γίνεται, γιατί έτσι ήμασταν και όταν το δημοσιοποιήσαμε. Παρόλο που μπορεί να μου στοίχισε και να στενοχωριόμουν, δεν θα μπορούσα να γίνω αγενής” τόνισε ο ερμηνευτής.

”Δεν κρατάω φιλικές σχέσεις με τις πρώην συντρόφους μου. Θα την αγαπάω για πάντα, για αυτά που έχουμε περάσει και για αυτό που είναι, αλλά δεν θα βγούμε για μπίρες. Αν βρεθούμε κάπου, είμαστε ΟΚ. Στη Νέα Υόρκη απλά έτυχε και συναντηθήκαμε” κατέληξε ο Μύρωνας Στρατής.

 

Σχόλια