Αιμιλιανός Σταματάκης – Σε δύσκολη θέση ήρθε ο γνωστός ηθοποιός όταν τον ρώτησαν για τα προσωπικά του. Τι δήλωσε για την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη

Αιμιλιανός Σταματάκης

Η σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη

Εδώ και περίπου δύο μήνες φαίνεται να είναι μαζί στην ζωή ο Αιμιλιανός Σταματάκης και η Μαίρη Συνατσάκη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν συμμετείχαν στο μιούζικαλ “Hair“αλλά τότε παρέμεναν απλά δύο φίλοι.

Παλαιότερα όταν ο Αιμιλιανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή OK@NIGHT του Θέμη Γεωργαντά, είχε αναφέρει πως θεωρεί την Μαίρη Συνατσάκη την πιο όμορφη γυναίκα σε όλη Ελλάδα.

Η ενόχληση του όταν τον ρώτησαν για τα προσωπικά του

Στην κάμερα του Happy Day έδωσε μια συνέντευξη ο Αιμιλιανός Σταματάκης και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και για την σύντροφο του, την Μαίρη Συνατσάκη:

Δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου. Δεν το βρίσκω αναγκαίο. Δε φοβάμαι ότι θα ασχολούνται μόνο με αυτό, απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούμαι με αυτό. Κάνω απλά τη δουλειά μου και τίποτα παραπάνω

“Είμαστε φίλοι. Γνωριζόμαστε από το Hair”

Ο γνωστός ηθοποιός διαψεύδει τα δημοσίεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Μαίρη Συνατσάκη σε κάθε του συνέντευξη. Στην εκπομπή “Στη φωλιά του κούκου” είχε δηλώσει:

“Είναι υπέροχο να θέλει να σε γνωρίσει ο κόσμος. Δεν πάει να πει όμως ότι εγώ έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Είμαστε φίλοι. Γνωριζόμαστε από πέρυσι, από το Hair”

Μαίρη Συνατσάκη: “Δεν θα πω τίποτα. Ο,τι ξέρεις ξέρεις”

Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ¨Για την παρέα“. Ο γνωστός παρουσιαστής στρίμωξε την αγαπημένη influnecer ρωτώντας την για τα προσωπικά της, αλλά η ίδια δεν προέβη σε καμία δήλωση.

Αιμιλιανός Σταματάκης – Πως αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για την σχέση του;

Σχόλια