Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ξανά ερωτευμένη. Η παρουσιάστρια μετά το χωρισμό της με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη βρήκε ξανά το χαμόγελό της στο πλευρό ενός ταλαντούχου ηθοποιού.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ξανά ερωτευμένη

Ο λόγος για τον Αιμιλιανό Σταματάκη.

Μαίρη και Αιμιλιανός έχουν συνεργαστεί στο μιούζικαλ Hair ενώ η παρουσιάστρια ανέκαθεν θαύμαζε τον ηθοποιό για τις υποκριτικές του ικανότητες και το ταλέντο του.

Και ο Αιμιλιανός όμως ήθελε να γνωρίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και το είχε δηλώσει. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός πριν τρία χρόνια είχε πάει καλεσμένος στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο MAD και είχε δηλώσει πως για εκείνον η πιο ωραία Ελληνίδα είναι η Μαίρη Συνατσάκη.

Φαίνεται λοιπόν πως η επιθυμία του όχι μόνο πραγματοποιήθηκε αλλά εξελίχθηκε κιόλας αφού όχι μόνο γνωρίστηκαν και συνεργάστηκαν αλλά έγιναν και ζευγάρι.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ξανά ερωτευμένη

Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν ένα μήνα και έχουν κάνει και κοινή εμφάνιση στο γενέθλια της κολλητής φίλης της Μαίρης, Ντορέττας Παπαδημητρίου.

«Θα σας αποκαλύψω ότι νιώθω συγκλονιστικά άβολα αυτή τη στιγμή. Έχω μια αβολοσύνη, νιώθω περίεργα και δεν έχω κάτι να σας απαντήσω», δήλωσε η Μαίρη όταν τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για το νέο της σύντροφο.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ξανά ερωτευμένη

πηγή: People Greece

Σχόλια