Αποθέωση για Σάκη Ρουβά, Πάολα και Τάμτα στην πρεμιέρα τους στο Κέντρο Αθηνών! (pics & vids)
Το βράδυ της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά, της Πάολας και της Τάμτα στο κατάμεστο Κέντρο Αθηνών.

Ο Σάκης Ρουβάς, πάντα εκρηκτικός, απογείωσε το νυχτερινό κέντρο με τις διαχρονικές του επιτυχίες, τη σπάνια δύναμη σκηνικής του παρουσίας, ενώ δεν έλειψαν οι μουσικές εκπλήξεις επί σκηνής.

Η Πάολα, ανανεωμένη και ιδιαίτερα εντυπωσιακή, ξεσήκωσε το κοινό της με την επιστροφή της, ερμηνεύοντας, μάλιστα, την ολοκαίνουργια επιτυχία της δια χειρός Γιώργου Θεοφάνους, “Θυμός”.

Η Τάμτα, το λαμπερό fashion icon, με τις μοναδικές ερμηνευτικές δυνατότητες και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις χάρισε ξεχωριστές στιγμές με τραγούδια της κι εμπνευσμένες διασκευές.

Μαζί τους, στη σκηνή του Κέντρου Αθηνών, εμφανίζεται και ο Κωνσταντίνος Κουφός, όπου με τις χορευτικές του επιτυχίες ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη, ενώ το ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής ποπ μουσικής σκηνής, η Τάνια Μπρεάζου, έκλεψε τις εντυπώσεις με τις ερμηνείες της.

Ο ξεχωριστός Antonis Dominos με το μουσικοθεατρικό performance του και η Κασσιανή με τις σπάνιες φωνητικές ικανότητες, προθέρμαναν το κοινό, αποσπώντας το πιο ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού.

Το Κέντρο Αθηνών αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή διασκέδασης στην Αθήνα. Φέτος τον χειμώνα, ανακαινίσθηκε αυξάνοντας τη χωρητικότητα του και φιλοξενώντας ένα ανανεωμένο, επιβλητικό stage που εξοπλίστηκε με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της διασκέδασης για μοναδικές βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι, ρυθμό, ένταση, πάθος!

 

Σχόλια