Τάνια Μπρεάζου
Η Τάνια Μπρεάζου, η νεαρή τραγουδίστρια που έχει ξεχωρίσει μέσα από την συμμετοχή της στο X-Factor και μία εκ των τεσσάρων φιναλίστ, μίλησε στο περιοδικό People, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώτη της επαφή με τη μουσική, στα παιδικά της χρόνια, αλλά και στο bullying που έχει βιώσει λόγω της καταγωγής της.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της, ο οποίος ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική, ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε το ταλέντο της κόρης του, προτρέποντάς τη να ασχοληθεί με το τραγούδι:
“Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, στο σπίτι μας ακουγόταν διαρκώς μουσική. Από την κούνια κιόλας, δεν μπορούσα να κοιμηθώ χωρίς μουσική. Όταν σταματούσε η μουσική, ξυπνούσα και έκλαιγα. Όσο μεγάλωνα, ο μπαμπάς μου έβαζε τραγούδια και έτσι ξεκίνησα να μαθαίνω διάφορους καλλιτέχνες. Επηρεάστηκα πολύ από τα ακούσματα του πατέρα μου, ενώ μου άρεσε επίσης να μιμούμαι τραγουδίστριες . Το καλύτερό μου ήταν όταν έκανα την Beyoncé. Καθόμουν μπροστά από τον καθρέφτη και έκανα τις ίδιες ακριβώς κινήσεις με αυτές που έκανε στα βιντεοκλίπ.

Ενώ ανέφερε πως γεννήθηκε και έζησε στα Χανιά μέχρι την ηλικία των 9 ετών και στη συνέχεια στη Ρόδο, μέχρι που τελείωσε το λύκειο:
“Στα Χανιά μείναμε μέχρι που έγινα εννέα ετών. Μετά πήγαμε στη Ρόδο, όπου παρέμεινα εκεί μέχρι να τελειώσω το λύκειο. Εκείνο που πάντα με χαρακτήριζε από τα παιδικά μου χρόνια ήταν πως τραγουδούσα συνεχώς. Στις γιορτές του σχολείου, στο σπίτι, παντού. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα πολλούς φίλους. Κλεινόμουν στον εαυτό μου και αυτό ήταν κάτι που εκνεύριζε τα υπόλοιπα παιδιά.”

Μάλιστα, όπως η ίδια εξομολογήθηκε στο περιοδικό κατά τα χρόνια που έμεναν στην Κρήτη βίωσε ρατσισμό λόγω της ρουμάνικης καταγωγής της:
“Τα χρόνια που ήμουν στην Κρήτη αντιμετώπισα bullying. Επειδή οι γονείς μου ήταν ξένοι, βίωσα ρατσισμό. Ποτέ μου, όμως, δεν το έκρυψα. Ήταν κάτι που το είπα αμέσως και στους καθηγητές, αλλά και στους γονείς μου. Όταν μετακομίσαμε στη Ρόδο, τα πράγματα άλλαξαν και τα παιδιά στο καινούριο μου σχολείο με αντιμετώπισαν πολύ καλά.”

Σχόλια