Σάκης Ρουβάς πολιτική

Μια ποικίλης ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σάκης Ρουβάς στο περιοδικό Down Town Κύπρου. Εκτός όλων των άλλων αναφέρθηκε στην πολιτική και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί μελλοντικά με το κομμάτι αυτό.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Είναι υποχρέωση όλων μας -και όχι απλά δικαίωμα- να ασχολούμαστε με την πολιτική στην ευρεία έννοια της. Είμαι πλήρης με ό,τι κάνω. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να ασχοληθώ αυτη τη στιγμή ενεργά με την πολιτική. Δεν το αποκλείω μελλοντικά, άλλωστε έχω μάθει να μην αποκλείω τίποτα. Αυτό, όμως, που θέλω σίγουρα είναι να είμαι χρήσιμος, δίκαιος και αποτελεσματικός. Αν, κάποια στιγμή, αυτή μου η ανάγκη με οδηγήσει να συμμετάσχω στην πολιτική πιο ενεργά θα το κάνω. Δεν σταματώ να ονειρεύομαι και να αναζητώ τα θέλω μου. Τα τελευταία χρόνια, έχω συνειδητά επιλέξει να ασχολούμαι μόνο με αυτά που με εκφράζουν, με εμπνέουν και είμαι πολύ ευτυχής που και το κοινό όχι μόνο είναι δίπλα μου, αλλά διευρύνεται συνεχώς και μου δίνει τη δύναμη και την έμπνευση να εξελίσσομαι, να ωριμάζω καλλιτεχνικά και το απολαμβάνω όσο ποτέ στην πορεία μου”

Ακόμη απάντησε και για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί σε πολλές επιλογές που έχει κάνει: “Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και να βλέπει και να προβάλλει μέσα από μένα αυτό που είναι. Έχω μάθει να τους κατανοώ, αλλά όχι να τους δίνω χώρο και χρόνο. Έχω μάθει να δημιουργώ, να απαντώ με τη δουλειά μου, το αποτέλεσμα της δουλειάς μου και την αγάπη και την ανταπόκριση του κόσμου“.

Σχόλια