Νέο κομμάτι από την Tamta , με τίτλο Προτιμώ.

Πρόκειται για ένα δυναμικό pop ethnic τραγούδι, που οι στίχοι σε προτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου ενώ ταυτόχρονα η μουσική σε παρακινεί να αφεθείς στον ξεσηκωτικό και χορευτικό ρυθμό της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μετά από ένα άκρως επιτυχημένο, δεύτερο κύκλο εμφανίσεων στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και της Πάολα στο Κέντρο Αθηνών, που πήρε παράταση εμφανίσεων μέχρι τις 11 Μαρτίου, επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι που θα γίνει τεράστια επιτυχία.

Προτιμώ

Προτιμώ – Το νέο single της Tamta

Η Tamta για ακόμα μια χρονιά θα βρίσκεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του δημοφιλούς talent show X Factor Greece.
Λίγο πριν την έναρξη του X Factor 2, η λαμπερή Tamta κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο ΠροτιμώΤην μουσική  έχει υπογράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Παύλος Μανώλης, ενώ τους στίχους ο Νίκος Γρίτσης. Και μόνο από το teaser καταλάβαμε πως είναι ένα άκρως ξεσηκωτικό τραγούδι που μόνο η Tamta θα μπορούσε να το ντύσει τόσο με την φωνή όσο και με την εκρηκτική εμφάνιση της αφού εκτός από πολύ καλή τραγουδίστρια έχει δικό της, ιδιαίτερο στυλ που σε κάθε δημόσια της εμφάνιση κλέβει την παράσταση. Όπως άλλωστε φαίνεται και από την επίσημη φωτογράφιση της για τον νέο τραγούδι η Tamta επέλεξε να φωτογραφηθεί με λευκά ρούχα με ανδρόγυνο στυλ σε ροζ φόντο. Ένας όμορφος συνδυασμός που αναδεικνύει την όμορφη τραγουδίστρια και τα χαρακτηριστικά της.

Κυκλοφορεί από την Minos EMIUniversal.

Άκουσε εδώ το νέο τραγούδι:

Στίχοι:

“Μην φέρεσαι ανάλογα πως φέρονται οι άλλοι
του κόσμου τα παράλογα να βλέπεις λογικά
παράξενα κι αντίστροφα βολεύει το κεφάλι
πριν πάρει την απόφαση στο τέλος η καρδιά

Προτιμώ το μέσα κι όχι το απ’έξω
προτιμώ το λίγο απ” το πολύ
προτιμώ να είμαι κι όχι να το παίξω
την αγάπη σου χωρίς αναπνοή
Προτιμώ το μέσα κι όχι το απ’έξω
προτιμώ το λίγο απ” το πολύ
προτιμώ να είμαι κι όχι να το παίξω
την αγάπη σου χωρίς αναπνοή

Μη φέρεσαι κατάλληλα μην είσαι καθώς πρέπει,
δυο σύμπαντα παράλληλα το όνειρο και η ζωή,
το μέσα σου βαθύτερα κανένας δεν το βλέπει,
γι αυτό λοιπόν καλύτερα στον κόσμο σου εσύ…

Σχόλια