Οι Πυξ Λαξ live σε συναυλία έκπληξη στο Σύνταγμα, εμφανίστηκαν από το μπαλκόνι των Public αφήνοντας κυριολεκτικά άφωνους περαστικούς θαυμαστές. Οι ίδιοι τους αποθέωσαν με  χειροκροτήματα, τραγουδώντας παλιές και νέες τους επιτυχίες!

Πυξ Λαξ live

Κόντρα στο θόρυβο της μεγαλούπολης, από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου των Public, ακούστηκαν γνώριμες μελωδίες αλλά και νέα τραγούδια του πιο επιτυχημένου ροκ ελληνικού συγκροτήματος.

Οι Πυξ Λαξ ξάφνιασαν τους Αθηναίους πραγματοποιώντας μια αναπάντεχη εμφάνιση ερμηνεύοντας παλιές τους επιτυχίες αλλά και τέσσερα τραγούδια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά «Μια Μέρα πριν το Χειμώνα» που αποτελεί την μεγάλη δισκογραφική τους επιστροφή έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια.

Πυξ Λαξ live

Οι Πυξ Λαξ live σε συναυλία έκπληξη!

Το κέντρο της Αθήνας γέμισε νότες και οι περαστικοί ανταποκρίθηκαν στη μουσική έκπληξη των Πυξ Λαξ. Μετά το τέλος αυτής της εμφάνισης ακολούθησε signing session στο τμήμα μουσικής του κεντρικού καταστήματος Public στο Σύνταγμα όπου κοινό, δημοσιογράφοι και περαστικοί συζήτησαν με το συγκρότημα.

Συγκρότημα,  fans και δημοσιογράφοι όρισαν το επόμενο μουσικό τους ραντεβού για τις 12 Ιουλίου στη μεγάλη συναυλία των Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ.

Δείτε το βίντεο από τη συναυλία:

Σχόλια