Η έκπληξη γενεθλίων που έκανε την Χρύσα Μπανδέλη να πάθει σοκ και να συγκινηθεί.

Χρύσα Μπανδέλη - Ψάξε βρες με

Μία άκρως συγκινητική έκπληξη περίμενε τη Χρύσα Μπανδέλη ανήμερα των γενεθλίων της, 22 Σεπτεμβρίου, και ενώ ήταν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται. Ανυποψίαστη την ώρα που τραγουδούσε στο κατάμεστο κόσμου «Voice» της Βέροιας, όπου εμφανίζεται με επιτυχία εδώ και δύο μήνες, η ορχήστρα σταμάτησε να παίζει το συνηθισμένο πρόγραμμα, στο video wall πίσω της έλαμψε το Happy Birthday, και οι συνεργάτες της την αιφνιδίασαν με μία τούρτα γενεθλίων, τραγουδώντας της, μαζί με τον κόσμο, το γενέθλιο τραγούδι.

Η Χρύσα Μπανδέλη, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της, σκουπίζοντας τα δάκρυα στα μάτια της και ευχαριστώντας όλους για την έκπληξη και τις ευχές. Σίγουρα ήταν από τα πιο όμορφα γενέθλια της ζωής της, αφού έχει όλα όσα θέλει και το νέο της τραγούδι «Ψάξε βρες με» που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες από τη Sonar Music, εκτοξεύεται καθημερινά στο youtube και στην αγάπη του κόσμου, που την έχει αγκαλιάσει θερμά!

«Ευχαριστώ όλους τους φίλους και συνεργάτες μου στο #Voicecity για αυτή τη μοναδική στιγμή… Μια έκπληξη που θα μου μείνει αξέχαστη!!!!», ανέφερε χαρακτηριστικά στα προφίλ της στα social media.

Η έκπληξη γενεθλίων που έκανε την Χρύσα Μπανδέλη να δακρύσει

Σχόλια