Ακόμα μία συνεργασία κορυφής προσθέτουν στο ενεργητικό τους οι Πυξ Λαξ, τραγουδώντας μαζί με την Πάολα μία από τις πρόσφατες επιτυχίες τους, “Το Άσπρο Μου Πουκάμισο“.

Πυξ Λαξ και Πάολα

Αίσθηση και θετικά σχόλια έχει αποσπάσει η συνεργασία των Πυξ Λαξ και της Πάολα στο τραγούδι «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο», που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας καλοκαιρινής συναυλίας του συγκροτήματος.

Το τραγούδι, που περιέχεται στον πρόσφατο δίσκο των Πυξ Λαξ «Μια Μέρα Πριν Τον Χειμώνα», απέκτησε πλέον ένα διαφορετικό ηχόχρωμα, με τη μοναδική χροιά της Πάολα, της πιο σημαντικής λαϊκής ερμηνεύτριας της γενιάς της, να «δένει» με το ροκ ύφος του Μπάμπη Στόκα.

Το ντουέτο αποκαλύφθηκε live το βράδυ της Κυριακής, στο θέατρο Βράχων, με το κοινό να εκπλήσσεται ευχάριστα και έγινε αμέσως θέμα σε όλο το ελληνικό Ίντερνετ, τόσο σε ιστοσελίδες, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν ως την πιο αναπάντεχη και κορυφαία συνεργασία της χρονιάς!

Η ιδιαίτερη συνεργασία της Πάολα με τους Πυξ Λαξ κυκλοφορεί από την Panik Oxygen σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, ενώ συνοδεύεται από ένα artistic lyric βίντεο.

Το ντουέτο με την Πάολα, την πιο σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και συνοδεύεται από ένα δημιουργικό lyric video εμπνευσμένο από τα χρώματα του φθινοπώρου και με σαφή παραπομπή στο εξώφυλλο του album, ενώ θα περιέχεται στο βινύλιο των Πυξ Λαξ που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Άκουσέ το:

Το άσπρο μου πουκάμισο – Πυξ Λαξ και Πάολα (Στίχοι)

“Φυσάει έξω το βουνό
Κι εγώ στο σπίτι τραγουδώ
Για σένα που είσαι μακριά μου
Κι έχεις μαζί και την καρδιά μου.

Σ΄ έχει η θάλασσα κρυμμένη
Κοντά στον ήλιο που ανατέλλει.
Μες στη χρυσή τη φορεσιά του
Για να ζεστάνεις τα όνειρα του.

Το άσπρο μου πουκάμισο
Θα βάλω και θα τρέξω
Να σε γυρέψω στ’ ανοιχτά
Τραγούδια να σου πλέξω.
Κι άμα με διώξεις, θα χαθώ
Σε μεθυσμένο πλοίο
Που ‘χει χαθεί σε ωκεανούς
Χωρίς να πει αντίο.

Χωρίς να πει αντίο.

Το άσπρο μου πουκάμισο
Θα βάλω και θα τρέξω
Να σε γυρέψω στ’ ανοιχτά
Τραγούδια να σου πλέξω.
Κι άμα με διώξεις, θα χαθώ
Σε μεθυσμένο πλοίο
Που ‘χει χαθεί σε ωκεανούς
Χωρίς να πει αντίο.

Χωρίς να πει αντίο.”

Σχόλια