Ζήνα - Κορομηλά
Το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαΐου, η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε ως βασική καλεσμένη στην εκπομπή “Μπράβο Ρούλα” με τη Ρούλα Κορομηλά.

Η τραγουδίστρια χάρισε μοναδικές στιγμές με την ερμηνεία της σε παλιά και νέα κομμάτια, ενώ μίλησε στη Ρούλα Κορομηλά σε μία εκ βαθέων συνέντευξη που συγκίνησε.

Συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα αποκάλυψε πως πριν κάποια χρόνια αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της με κίνδυνο να χάσει τη φωνή της: “Πριν τρία – τέσσερα χρόνια έκανα μια εγχείριση έτσι που πίστεψα ότι θα χάσω την φωνή μου, είχα τρεις πολύποδες στο λαιμό μου κι άργησα λίγο να τους ξεπεράσω. Μου στοίχισε ψυχολογικά όλο αυτό. Και αναζήτησα, λοιπόν, βοήθεια, το οποίο θεωρώ πάρα πολύ ωραίο – να πας σε έναν άνθρωπο που είναι ειδικός στην ψυχοθεραπεία, ώστε να σε βοηθήσει. Και το θεωρώ πολύ αισιόδοξο να το κάνει κάποιος για να σώσει τον εαυτό του.”

Δείτε το απόσπασμα με την εξομολόγηση της Πέγκυς Ζήνα:

Παράλληλα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη βοήθεια που της παρείχε η Ρούλα Κορομηλά στα πρώτα της βήματα στη ελληνική μουσική σκηνή, στην αγάπη της για τον Δημήτρη Μητροπάνο, στην αυστηρή κριτική που δέχτηκε από τον Βαγγέλη Σειληνό και στον σύζυγό της Γιώργο Λύρα.

Ενώ, ταυτόχρονα, δεν έλειψε και το τραγουδιστικό κομμάτι της εκπομπής, όπου η Πέγκυ Ζήνα τραγούδησε ζωντανά κομμάτια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, αλλά και παλαιότερα αγαπημένα κομμάτια της. Highlight της εμφάνισης της τραγουδίστριας αποτέλεσε το τραγούδι “Μαζί σου” με την ίδια να παίζει πιάνο παράλληλα.

Δείτε τα βίντεο με την εμφάνιση της Πέγκυς Ζήνα στο “Μπράβο Ρούλα”:

Σχόλια