Η Πέγκυ Ζήνα τραγουδάει Δημήτρη Μητροπάνο στην πρόβα της για το "Φωταέριο"!
Ακριβώς τέσσερα χρόνια πέρασαν από το θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου.
Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” παρουσίασε ένα αφιέρωμα για τον μεγάλο τραγουδιστή, όπου προβλήθηκαν σημαντικές στιγμές της ζωής του, αλλά και άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του μίλησαν για εκείνον.

Η Πέγκυ Ζήνα, μία εξ αυτών, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για το πόσο σημαντικός ήταν ο Δημήτρης Μητροπάνος στη ζωή της και πόσο της λείπει η παρουσία του:
Υπήρχαν τρεις άνθρωποι στη ζωή μου οι οποίοι με αγάπησαν, με σημάδεψαν και για μένα σημαίνουν πάρα πολλά. Είχαν ένα κοινό μεταξύ τους, τους έλεγα χαριτολογώντας “Τα κριάρια μου”… Ο ένας ήταν ο πατέρας μου, ο άλλος είναι ο άντρας μου κι ο άλλος ήταν ο Δημήτρης Μητροπάνος.

Ενώ συνεχίζει:
Μου λείπει εκείνος πάρα πολύ και θα μου λείπει για όλη μου τη ζωή. Έχουν περάσει τα χρόνια και μπορώ να σου πω ότι για μένα περνάνε οι μέρες… Κάθε μέρα που μου λείπει, χάνω στιγμές, χάνω συμβουλές, χάνω αγκαλιά, χάνω ασφάλεια, χάνω μαθήματα… Γιατί τα μαθήματα από αυτή τη δουλειά που κάνουμε, δεν τελειώνουν ποτέ…. Είχε πει πάρα πολύ σπουδαία τραγούδια αλλά πάνω από όλα ήταν αυτός κι όχι τα τραγούδια του. Ήταν τα τραγούδια του τα μεγάλα που εκείνος τα έκανε ακόμη μεγαλύτερα. Είναι αυτή η πληθωρική προσωπικότητα, ο δωρικός λαϊκός τραγουδιστής, ο μοναδικός στην Ελλάδα – εγώ θα έλεγα και παγκοσμίως-. Το συναίσθημα του Δημήτρη Μητροπάνου μπορούσε να το καταλάβει απ’ τον τρόπο ερμηνείας του κι ένας άνθρωπος ο οποίος δε μιλά τη γλώσσα μας.”

Δείτε το βίντεο:

 

Σχόλια