Πάνος Κιάμος – Αφιέρωμα

Πάνος Κιάμος Ο Πάνος Κιάμος ήρθε στις ζωές μας με σκοπό να μας χαρίσει κέφι και χαμόγελα. Ο τραγουδιστής γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου, το 1975. Η αγάπη του Πάνου Κιάμου για το τραγούδι τον έκανε να παρατήσει την Ιατρική , στην οποία είχε εισαχθεί και κατά την γνώμη μας πολύ καλά έκανε.

Έτσι, το 1994 κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις  και παράλληλα αρχίζει μαθήματα θεωρίας της μουσικής και κιθάρας.

Το 1998 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη” . Πολλά κομμάτια όπως το “Τρελός για σένα“, “Όλα για ΄σενανε μιλάνε” αμέσως ξεχώρισαν και έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Τον επόμενο χρόνο κυκλοφορεί το “Δεν είσαι μόνη” και η ανοδική πορεία για τον Πάνο Κιάμο συνεχίζεται. Συνεχίζει την επόμενη δισκογραφική δουλειά το 2000 με το ” Του έρωτα φεγγάρια” και το 2002 προκαλεί πανικό με ακόμα ένα νέο αγαπημένο μας CD “Της νύχτας όνειρο“.

Ο Πάνος Κιάμος δε σταματά να μας ευχαριστεί και το 2003 κυκλοφορεί νέο CD “Το γέλιο σου κλαίει“.

Το 2004 γίνεται χρυσό το διπλό CD που κυκλοφόρησε “Live στο Fix“.

Οι επιτυχίες δε σταματάνε για τον Πάνο Κιάμο. Το 2005 ο Πάνος Κιάμος αποθεώνεται. Νέο CD με τίτλο “Είσαι παντού¨ το οποίο δεν άργησε να γίνει και αυτό χρυσό.

Συνεχίζει την σκληρή δουλειά κι πριν προλάβει να χαρεί με τις επιτυχίες του βγάζει νέο δίσκο “Μόνιμα ερωτευμένος”. Και το τραγούδι “Έχω πονέσει γι αυτήν” ανεβαίνει στην κορυφή.

Το 2007 ένας ακόμη χρυσός δίσκος “Γύρνα σε μένα” έρχεται για τον Πάνο Κιάμο, ενώ το 2008 κυκλοφόρησε το CD “Για αγάπη ετοιμάσου“. Πόλλα τραγούδια όπως το “Σφύριξα κι έληξες“, “Εννοείται“, “Είμαστε ένα” γίνονται τεράστιες επιτυχίες.

Ο Πάνος Κιάμος σίγουρα αγαπάει αυτό που κάνει και το 2010 κυκλοφορεί νέα δισκογραφική δουλειά “Θα ζήσω για μένα“,το 2011 με τίτλο”Ολοκαίνουριος “, το 2012 το “Κρύσταλλα” και το 2013 το “Δε θέλω επαφή“.  CDs με τραγούδια που αγαπήσαμε.

Το 2015 μας τρελαίνει με τον δίσκο “Από αστέρι σε αστέρι“. Το “Τρελοκομείο” ξεχωρίζει αμέσως.

Αναμφισβήτητα ο Πάνος Κιάμος ξέρει τι θα πει αφοσίωση στο κοινό του. Σχεδόν 20 χρόνια μας χαρίζει επιτυχίες και δεν επαναπαύεται. Το δαιμόνιο πνεύμα του τον θέλει στην κορυφή και εμείς του την προσφέρουμε επάξια.

 

 

Σχόλια