Πάνος Κιάμος
Ο Πάνος Κιάμος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεγαλύτερη σπατάλη που έχει κάνει με τα χρήματά του, αλλά και πού ξόδεψε τον πρώτο του μισθό.

Ο ίδιος δεν είναι άνθρωπος που επιλέγει την πολυτελή ζωή, ωστόσο εκμυστηρεύεται στο περιοδικό την αδυναμία του στα αυτοκίνητα:
Η μεγαλύτερη σπατάλη που έχω κάνει είναι το αμάξι μου. Έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα πολυτελές αμάξι, όχι μόνο γιατί μου αρέσουν τα αυτοκίνητα, αλλά και γιατί περνάω πολλές ώρες μέσα σε αυτό και ήθελα να αισθάνομαι ασφαλής. Για εμένα το αυτοκίνητο είναι και εργαλείο δουλειάς, αν σκεφτείς ότι κάνω κάθε χρόνο περίπου 70,000 χιλιόμετρα. Αυτό το αμάξι το έχω εννέα χρόνια τώρα, αλλά και με τα πρώτα χρήματα που έβγαλα από την δουλειά μου πάλι αυτοκίνητο είχα πάρει. Μου αρέσει να οδηγώ. Γενικότερα δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει σπατάλες. Το μόνο που μπορεί να δεις καμιά φορά είναι να φοράω ένα ακριβό ρολόι.”

Ενώ συνεχίζει αποκαλύπτοντας πώς ξόδεψε τον πρώτο μισθό:
Το πρώτο μου βδομαδιάτικο, το 1993,  το είχα δώσει για να αγοράσω ρούχα για την πίστα. Θυμάμαι, είχα πάει σε ένα μαγαζί για να πάρω κάποια κουστούμια για την πρεμιέρα και τους παρακάλεσα να με αφήσουν να τους δώσω μια προκαταβολή και να τους εξοφλήσω με τα πρώτα νυχτοκάματα. Αλλά να σου πω κάτι; Παρόλο που στα πρώτα μου βήματα μπορεί να μην μου έφταναν τα χρήματα για να αγοράσω κουστούμι, ήμουν πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να βρω μια δουλειά. Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι όταν βλέπω τα νέα παιδιά να μην έχουν στόχους πια, γιατί δεν υπάρχουν δουλειές και φτάνουν τα 20 και τα 22 και δεν ξέρουν τι θα κάνουν στη ζωή τους.”

 

Σχόλια