Έγινε τρελός πανικός με την Αμαρυλλίς στο Markiz Experience στη Χαλκιδική.

Πανικός με την Αμαρυλλίς

Η Αμαρυλλίς βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καλλιτεχνικής της πορείας και αυτό φαίνεται!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησε μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο στο opening του Markiz Experience στη Χαλκιδική και αυτό που έγινε δεν περιγράφεται με λόγια.

Η ενέργεια της, οι ερμηνείες της και η σκηνική της παρουσία καθήλωσαν κυριολεκτικά το κοινό το οποίο της το ανταπέδωσε με τον καλύτερο τρόπο!

Ένα sold out μαγαζί με τα λουλούδια να πέφτουν βροχή, την Αμαρυλλίς να ξεσηκώνει το πλήθος και όλος ο κόσμος να τραγουδάει μαζί της.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος της αναγκάστηκε να βγάλει τα παπούτσια της και τραγουδήσει ξυπόλυτη καθώς ήταν αδύνατον να σταθεί πάνω στα ψηλά της τακούνια αφού τα λουλούδια είχαν σχηματίσει κυριολεκτικά ένα βουνό!

Η Αμαρυλλίς ενώ βλέπει το πρόσφατο τραγούδι της , το “Ενδεχόμενο” να κερδίζει συνεχώς την αγάπη του κόσμου και να παίζει δυνατά στα ραδιόφωνα είναι ήδη στο στούντιο και ηχογραφεί το καλοκαιρινό της τραγούδι ενώ ετοιμάζει βαλίτσες και για την καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα Κύπρο και εξωτερικό.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις και για τον επόμενο χειμώνα αφού όπως δείχνουν τα πράγματα έρχονται πολύ ωραία τραγούδια και δυνατές συνεργασίες.

Πανικός με την Αμαρυλλίς

Σχόλια