Δημήτρης Φιντιρίκος Έλλη Κοκκίνου: Το πρώην, σύμφωνα με πηγές που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν, ζευγάρι συναντήθηκε ξανά αυτή την φορά όμως στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο μαγαζί που τραγουδούσε η Έλλη Κοκκίνου.

Δημήτρης Φιντιρίκος Έλλη Κοκκίνου

Οι φήμες για το ζευγάρι

Στις αρχές του καλοκαιριού του 2018 κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τον επιχειρηματία και την γνωστή τραγουδίστρια να είναι μαζί στην ζωή. Οι φήμες αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ ούτε από κάποια πηγή, ούτε με κάποιο υλικό (π.χ φωτογραφικό). Σημειώνεται πως και οι δύο στις δημόσιες εμφανίσεις τους διέψευδαν αυτές τις φήμες!

Η Έλλη Κοκκίνου στο Markiz

Την Κυριακή που μας πέρασε η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο “Markiz“, που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Στο live αυτό φαίνεται να παρευρέθηκε και ο Δημήτρης Φιντιρίκος ενώ πηγές αναφέρουν πως έμεναν και στο ίδιο ξενοδοχείο, στα παλιά σφαγεία.

Κατά την διάρκεια της νύχτας η Έλλη Κοκκίνου αφιέρωνε τραγούδια στον γνωστό επιχειρηματία και στην παρέα του καθώς, όπως και οι δύο πλευρές δηλώνουν, οι δυο τους διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Η παρουσία του Δημήτρη Φιντιρίκου στο Makriz, στο μαγαζί που τραγουδούσε η Έλλη Κοκκίνου, επιβεβαιώνεται και από ένα Instagram story που έκανε ο Γιάννης Σολδάτος, ο μάνατζερ δηλαδή της Έλλης Κοκκίνου!

Δημήτρης Φιντιρίκος Έλλη Κοκκίνου

Δημήτρης Φιντιρίκος Έλλη Κοκκίνου: Συναντήθηκαν  στην Θεσσαλονίκη

Σχόλια