Παιχνίδια της Μακρυπούλα με τον Χατζηγιάννη και στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Η Ζέτα αγαπά την Πάρο και βρίσκεται εκεί παρέα με τον καλό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο νησί των Κυκλάδων και συχνά, πυκνά ανανεώνει το Instagram της με καλοκαιρινές φωτογραφίες, στις παραλίες.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και τον δυο πλησιάζουν, για τη νέα σεζόν και προσπαθούν όσο μπορούν και προλαβαίνουν να χαλαρώσουν, να ηρεμήσουν και να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Η προσωπική ζωή είναι σε προτεραιότητα για τη Ζέτα, το είχε δηλώσει άλλωστε.  “Πάντα ο έρωτας ήταν για μένα σε προτεραιότητα. Αυτός διαδραμάτιζε τον πιο βασικό ρόλο στη ζωή μου. Αν και όπως ξέρεις, πάλεψα πολύ στο να καταφέρω κάποια πράγματα στη δουλειά μου. Γιατί τίποτα δεν μου χαρίστηκε, τίποτα δεν είχα έτοιμο και “στρωμένο”. Ήμουνα, όμως, πάντα πολύ εργατική –άκουγα, μελετούσα, παρακολουθούσα. Αφοσιωνόμουν –το κάνω ακόμα. Αν και δεν ήμουνα ένα παιδί με «στόχους». Ούτε είχα υπέρμετρες φιλοδοξίες. Πήγαινα πάντα βήμα βήμα. Απλώς έχω μάθει να διαχωρίζω τα επαγγελματικά μου από τα προσωπικά“, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και το Down Town Κύπρου.

Όσο για τη 7χρονη σχέση της με τον Μιχάλη, στην ίδια συνέντευξη, είχε πει: “Η καθημερινότητα στη σχέση έχει μία μικρή ρουτίνα – όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια – αλλά όταν αγαπάς τον άλλον κι όταν συνεχώς ανακαλύπτονται καινούρια ενδιαφέροντα που επανατοποθετούν τη σχέση τότε, όχι, δεν έχεις λόγο να βαρεθείς. Αν μάλιστα έχεις και έναν κοινό στόχο με τον άλλον, τότε την καθημερινότητα την κάνεις γλυκιά”.

Μετά από 7 χρόνια σχέσης με τον Μιχάλη, ο έρωτας τους παραμένει δυνατός και η αγάπη τους δεν κρύβεται. Δεν είναι τυχαίο πως πρόσφατα, σε συναυλία του στην Πάρο, ο τραγουδιστής αφιέρωσε το ”Εδώ Σε Θέλω Καρδιά Μου” της Πάολα, στην αγαπημένη του.

#summer2017 #photocredit @athanasios_alevras

A post shared by @zeta_makripoulia_official on

Summer time.. ?

A post shared by @zeta_makripoulia_official on

Ψψψιτ…..? #summer2017 #beach #dance #summermood

A post shared by @zeta_makripoulia_official on

Σχόλια