Γιατί δεν έκανε παιδί η Γερμανού και ποια η γνώμη της για τις διάσημες μητέρες με μεγάλη καριέρα; Η ίδια δεν μετανιώνει για την απόφασή της.

Η Γερμανού καρφώνει τον Γεωργούλη

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα “Real Life” και μίλησε περί μητρότητας, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε αυτά που είπε η ηθοποιός και αναφέρθηκε στους λόγους που η ίδια δεν πήρε την απόφαση να κάνει ένα παιδί.

«Υπάρχουν κάποιες γυναίκες στις οποίες πραγματικά βγάζουμε το καπέλο όλες εμείς οι άλλες που ανήκουμε στην συνομοταξία που περιγράφει η Δήμητρα. Εγώ προσωπικά βγάζω το καπέλο, υποκλίνομαι και σέβομαι αφάνταστα τις γυναίκες που καταφέρνουν να συνδυάσουν και την καριέρα τους και τη μητρότητα, δηλαδή, που καταφέρνουν να εργάζονται, να είναι άψογες σύντροφοι και πολύ καλές μαμάδες. Οι γυναίκες που το κάνουν αυτό είναι για μένα, όχι πρότυπα, τις θαυμάζω απεριόριστα. Εγώ δεν πιστεύω ότι θα τα κατάφερνα, γι’ αυτό και το απέφυγα και διάλεξα ένα δρόμο, γιατί για μένα αυτό που περιγράφω είναι μια τεράστια λεωφόρος. Φοβήθηκα ότι μπορεί να το μετανιώσω, αλλά να που φτάσαμε εδώ και δεν το μετάνιωσα. Αλλά τις γυναίκες που το έχουν καταφέρει…», είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια