Πρώτη φορά ένα τραγούδι αγαπήθηκε πριν καν κυκλοφορήσει πρόκειται για τον αυθεντικό λαϊκό και καλλιτεχνάρα Νίκο Ρωμανό που με την στήριξη και την αγάπη του κόσμου,ναι το κατάφερε και έχει αρχίσει να τραγουδιέται παντού!

Η Αγάπη του κόσμου έκανε το τραγούδι να γίνει γνωστό μέσα από το Instagram πριν την κυκλοφορία του , αρκετοί γνωστοί και μη τραγουδιστές και άγνωστοι φίλοι που δεν έχει σχέση με την μουσική τραγούδησε το «Αγάπη μου γλυκιά» και έκαναν τα Social Media να γεμίσουν από την νέα επιτυχία του Νίκου Ρωμανού.

Νίκος Ρωμανός

Ένα χαμηλό τσιφτετέλι που αναμένεται να σπάσει ταμεία και ηχεία .Κι αυτό γιατί; Διότι έχει εύκολο στίχο, έχει ατάκα… και το σημαντικότερο… πολύ ωραίο «μουσικό δρόμο». Είχαμε καιρό να ακούσουμε «σουξέ από πριν» και είναι από τους λίγους κ τελευταίους πρίγκιπες της νύχτας .

Την Υπογραφή του τραγουδιού την Βάζει ο Λευτέρης Καρδαμίλης στην Μουσική και στους Στίχους μαζί με τον Νίκο Ρωμανό. Είναι στην τελική ευθεία λοιπόν και σε λίγες μέρες θα οπτικοποιηθεί και το τραγούδι στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ που είναι ένα από τα «Καλλιτεχνικά Όνειρα» του Νίκου Ρωμανού αλλά και του Sherif Francis που θα είναι ο σκηνοθέτης του κλιπ .. Στο Video Clip θα συμμετέχει και ένα από τα καλύτερα μοντέλα της Τουρκίας.

Νίκος Ρωμανός

Σχόλια