Τα εορταστικά Lives του και η μεγάλη επιτυχία. Ο Νίκος Ρωμανός σαρώνει εντός κι εκτός των ελληνικών συνόρων. Μπορεί να μην είναι αυτό που λέμε “μεγάλη φίρμα”, αλλά με χαμηλό profile και πάθος για τη μουσική του, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Το Λάθος του Νίκου Ρωμανού

Όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα όπου είναι και ο “πυρήνας” των “σκληροπυρινικών”  θαυμαστών. Ο Νίκος Ρωμανός, με την αυθεντική, λαϊκή χροιά της φωνής του είναι με μια βαλίτσα στο χέρι και βρίσκεται από Live σε Live και μπορεί κάλλιστα να συναγωνιστεί τα “μεγάλα ονόματα” της ελληνικής δισκογραφίας.

Κάθε δυο μέρες και πολλές φορές κάθε μέρα έχει και μια live εμφάνιση. Από την Καβάλα μέχρι το Βούπερταλ κι από τη Νάουσα μέχρι τη Λεμεσό.

Το νέο του τραγούδι που κυκλοφόρησε έπειτα από απαίτηση του κοινού πηγαίνει πολύ καλά. Μάλλον πρόκειται για το πιο ωραίο “Λάθος” του.

Μετά τον Βόλο, τη Νάουσα, την Ηγουμενίτσα, την Κατερίνη, θα τραγουδήσει σε Θεσσαλονίκη, Λεμεσσό, Μόναχο, Πτολεμαΐδα, Ζάκυνθο, Βούπερταλ, Καβάλα, Ξάνθη, Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη, Κεφαλλονιά, Κέρκυρα, Κόνιτσα, Γερμανία, Βουλγαρία και άλλα πολλά μέρη.

Τα εορταστικά Lives του

Σχόλια