Πολλοί τον αποκαλούν τον τραγουδιστή- φαινόμενο της μουσικής σκηνής, και όχι άδικα. Σε κάθε live εμφάνισή του, προκαλείται το αδιαχώρητο.

Το τελευταίο του τραγούδι, «Αγάπη μου γλυκιά», κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει επίσης μεγάλη επιτυχία, αγγίζοντας τα 2.000.000 προβολές στο youtube! Ποιος είναι ο Νίκος Ρωμανός, που έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να προκαλέσει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά του, αλλά και να είναι περιζήτητος για live εμφανίσεις, τόσο στη Βόρεια Ελλάδα, όπου και διαμένει, αλλά και σε όλη την Ελλάδα γενικότερα;

Διαθέτοντας μία χαρακτηριστική χροιά φωνής, «παντρεύοντας» επί σκηνής πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, από τα πιο λαϊκά ακούσματα, μέχρι και τα πιο παραδοσιακά, έχοντας μία ανεξάντλητη επιθυμία να γίνεται ένα με το κοινό του, κάνοντας πράξη αυτό για το οποίο γεννήθηκε, δηλαδή να τραγουδάει, ο Νίκος Ρωμανός, αποτελεί τον πιο ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο διασκεδαστή της νέας μουσικής γενιάς, που σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Η καλλιτεχνική πορεία και το ταλέντο που διαθέτει ο Νίκος Ρωμανός, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα και από τους ιθύνοντες της Sonar Music, που έχει έρθει σε συμφωνία μαζί τους, για την κυκλοφορία του επόμενου τραγουδιού του.

Σχόλια