Πρώην νικητής του Ελλάδα έχεις ταλέντο ξεσπά σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso.

Νίκος Γεώργας

Ο λόγος για τον Νίκο Γεώργα που κέρδισε τον τρίτο κύκλο του δημοφιλούς show το 2010.

Ο ίδιος καταγγέλλει πως μετά το τέλος του παιχνιδιού τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας έσβησαν. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Νικητής του Ελλάδα έχεις ταλέντο ξεσπά

“Άνθρωποι που μου είπαν “θα σε βοηθήσω” απλώς έκαναν τη δουλειά τους! Τελείωσε το σόου, έσβησαν τα φώτα και έκλεισαν οι πόρτες. Με άφησαν μόνο, αλλά δεν κατηγορώ κανέναν. Φταίω κι εγώ που δεν το κυνήγησα αλλά ένιωσα ότι με χρησιμοποίησαν για όσο κράτησε το τηλεοπτικό πρόγραμμα!

Είχα 1.300.000 ψήφους στον τελικό. Βάλε τηλέφωνα, διαφημίσεις… Όλοι τη δουλειά τους κάνουν. Μετά τίποτα, ποτέ…» Ούτε σε μια εκπομπή δεν με κάλεσαν.

Αντιμετώπισα έντονο ρατσισμό. Βλέπετε, δεν έχω μαλλιά, είμαι καραφλός, είμαι αυτός που είμαι… Δεν είμαι ο Ρουβάς! Πάω κάπου να τραγουδήσω και τρώω πόρτα! Δηλαδή πρέπει να είσαι ο Βέρτης κι ο Ρουβάς για να τραγουδάς όμορφα; Τη φωνή μου, κύριοι, σας παρουσιάζω. Η φωνή μου σκίζει! Κάνω τον κόσμο να κλαίει με τη φωνή μου! Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δίνει σημασία στην ηλικία. Είναι αστείο όταν μου λένε “δεν έχεις προσωπικό στυλ”. Προσωπικό στυλ έχει ο Πάριος! Όταν τραγουδάς όλα τα είδη, όπως εγώ τι προσωπικό στυλ να έχεις;

Ένα όνειρο έχω: να γράψει ένας συνθέτης ένα τραγούδι, να το ηχογραφήσω, να μείνει η φωνή μου ηχογραφημένη. Δεν θέλω τους δίσκους του Νταλάρα, του Πάριου! Ένα τραγουδάκι θέλω μόνο. Και υπογράφω πως δεν θα πάρω φράγκο από τις εισπράξεις. Ας πάνε στο Χαμόγελο του Παιδιού. Θα πουλούσε σίγουρα 50.000 αντίτυπα», λέει.

Προσπάθησα να βρω και συνθέτες, αλλά δεν με βοήθησαν… Δεν με αντιμετώπισαν άσχημα, αλλά δεν με βοήθησαν. Και σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα προσπάθησα να βρω δουλειά. Αρνητικοί όλοι. Λίγοι δέχτηκαν, με ελάχιστα λεφτά και πολύ αργά τη νύχτα”.

Σχόλια