Γιώργος Κατσαούνης – Ο διαγωνιζόμενος από το Big Brother που έλαμψε στην σκηνή του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Πόσοι από εσάς τον θυμάστε;

Γιώργος Κατσαούνης

Το Big Brother

Ο Γιώργος Κατσαούνης κατάγεται από τον Βόλο και είναι οδηγός βαρέων οχημάτων. Όλοι τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι “Big brother” την σεζόν 2010-2011. Ο 39χρονος τότε διαγωνιζόμενος κατάφερε να γίνει ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού κλέβοντας τις εντυπώσεις κυρίως με τις ατάκες του. Τελικά όμως ο Γιώργος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι μοιράζοντας έτσι δάκρυα λύπης στον φίλο του Γιάννη Φουκάκη, ο οποίος ήταν και ο νικητής του Big Brother.

Η συμμετοχή του στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, ο Γιώργος Κατσαούνης κατάφερε να κλέψει ξανά τις εντυπώσεις του κοινού μετά από επτά ολόκληρα χρόνια. Αυτή την φορά όμως δεν κέρδισε το κοινό του με τον χαρακτήρα του αλλά με την ιδιαίτερη εμφάνιση του. 

Ο 47χρονος σήμερα διαγωνιζόμενος από τον Βόλο προσπάθησε να μετακινήσει δύο ολόκληρα οχήματα με την κοτσίδα του! Πριν το κάνει όμως εξήγησε στο κοινό και στην κριτική επιτροπή πως κατάλαβε ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο:

“Ακούστε να δείτε. Αυτό το ανακάλυψα σχεδόν πριν 20 χρόνια. Όταν το ανακάλυψα άρχισα να το εξελίσσω. Το ανακάλυψα σε έναν καυγά που με πιάσανε από τα μαλλιά. Εκεί δεν καταλάβαινα δηλαδή που λέμε στην λαϊκή αντί να σε πηγαίνει καροτσάκι αυτός τον πήγαινα εγώ. Εκεί λοιπόν κατάλαβα ότι έχω αρκετή δύναμη, Έτσι άρχισα να το επεξεργάζομαι και τράβηξα κάποια οχήματα. Κάποια στιγμή όμως το άφησα και έκοψα τα μαλλιά. Μετά από χρόνια όμως άρχισα να το ξαναπροσπαθώ και το δουλεύω οκτώ μήνες τώρα”

-Δεν σε πονάει; 

“Κοίταξε Μαρία η ικανότητα σε βοηθάει ως ένα σημείο. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο το το βάρος που θα βάλει στα σχοινιά, πόσα μέτρα θα βάλεις στο σχοινί, ποια η απόσταση, πόσα μέτρα θα βάλεις. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν. Αν δεν έχει κάποιος την ικανότητα θα υποφέρει. Ακόμη και σε εμένα κάποιες στιγμές υπάρχει πόνος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τραβήξεις κάτι. Ανάλογα το βάρος θες και την ανάλογη θέση να τραβήξεις”

Σημειώνεται ότι συνολικά τα δύο οχήματα ζύγιζαν δύο τόνους! Το γεγονός αυτό όμως δεν τον πτόησε καθόλου, καθώς από ο,τι φάνηκε στην συνέχεια ο Γιώργος Κατσαούνης κατάφερε να τα μετακινήσει! 

Οι τρεις κριτές, εντυπωσιασμένοι από αυτό που τους παρουσίασε, έδωσαν τελικά στον 47χρονο διαγωνιζόμενο το χρυσό εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο!

Γιώργος Κατσαούνης – Από το Big Brother στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Σχόλια