Αγαλματάκια Ακούνητα, Αμίλητα, Αγέλαστα είναι ανατρεπτική παράσταση των δύο πολυδιάστατων καλλιτεχνών παίρνει παράταση για 5η φορά και οι Λευτέρης Ελευθερίου – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συνεχίζουν να δίνουν ραντεβού με το κοινό τα Σάββατα και συγκεκριμένα, 1- 8 – 29 Απριλίου και 6 Μαΐου στο Γυάλινο – Up Stage, για βραδιές γεμάτες μουσική και πολύ πολύ γέλιο!

Αγαλματάκια Ακούνητα, Αμίλητα, Αγέλαστα

Το Γυάλινο – Up Stage σας προσκαλεί στην πιο αναπάντεχη και ξεκαρδιστική συνάντηση αυτού του χειμώνα: Ο Λευτέρης Ελευθερίου, γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του, τον οποίο συναντάμε στην εβδομαδιαία σειρά του Ant1 “Daddy Cool” σε ρόλο μάγειρα, οικογενειάρχη και τραγουδιστή  καθώς εκτός από ηθοποιός εντυπωσιάζει με το τραγούδι αλλά και με τις μιμήσεις του, συναντά τον «άνθρωπο – ορχήστρα», Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο. Δύο πολυδιάστατοι καλλιτέχνες, μοναδικοί ο καθένας στο είδος του, διαφορετικοί αλλά με κοινά χαρακτηριστικά το χιούμορ και την παιχνιδιάρικη διάθεση, σας ταξιδεύουν με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τη μουσική με την πρόζα και θα αλλάξει τον τρόπο διασκέδασης σας κάθε Σάββατο.
Ετοιμαστείτε για μία μουσικοθεατρική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις και μεγάλη θετική ενέργεια γιατί ο Λευτέρης και ο Αλκιβιάδης δεν αφήνουν τίποτε όρθιο: σας κάνουν να γελάτε με σκετσάκια και σατιρικά τραγούδια, σας ταξιδεύουν στην εποχή των μπουάτ αλλά και σε μελωδικές στιγμές του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, σας συγκινούν με αγαπημένες μπαλάντες και ροκάρουν σε ήχους πιο ηλεκτρικούς, που φτάνουν μέχρι το σήμερα.
 Αγαλματάκια Ακούνητα, Αμίλητα, Αγέλαστα
Πλάι στα Αγαλματάκια Ακούνητα, Αμίλητα, Αγέλαστα παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν οι μοναδικοί Sleeping Band.
Μαζί τους: o Σωτήρης Βλισίδης στα πλήκτρα, ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στα πλήκτρα, στο πιάνο, στο ακορντεόν, και στο μπάσο, ο Χάρης Κωνσταντόπουλος, στο κλαρινέτο, στο φλάουτο, και στο σαξόφωνο, ενώ ο Στέλιος Πασχάλης στα τύμπανα.

Αγαλματάκια Ακούνητα, Αμίλητα, Αγέλαστα:

Λευτέρης Ελευθερίου – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Σάββατο
1-8-29/4 & 6/5
στο Γυάλινο – Up Stage
Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές
12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
14 ευρώ με ποτό στο bar

Γυάλινο – Up Stage
Διεύθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 143, Αθήνα 151 24
Τηλέφωνο: 21 0931 5600

Σχόλια