Μωρά στη φωτιά, Απροσάρμοστοι και Magic de spell στο Κύτταρο! Το Κύτταρο γιορτάζει και αποχαιρετάει μια φανταστική συναυλιακή σαιζόν με ένα rock n roll πανηγύρι που απλά δεν ξανάγινε!

Την Παρασκευή 12 Μαΐου ,για πρώτη φορά, θα συναντηθούν στην ίδια σκηνή έξι από τους σημαντικότερους εκφραστές του ελληνόφωνου ροκ!!!
Μια βραδιά που κανένα κλισέ δεν μπορεί να περιγράψει τη σημασία και τον συμβολισμό της ιστορικά, καλλιτεχνικά αλλά και κοινωνικά αφού το ροκ και ότι πρεσβεύει δηλώνει βροντερό παρών μέσα από τους πιο πιστούς εκπροσώπους του και στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αυτούς τους …μπερδεμένους καιρούς.

Μωρά στη φωτιά, Απροσάρμοστοι και Magic de spell στο Κύτταρο

Κυρίες και Κύριοι αμετανόητοι ροκάδες και μικρά παιδιά, Μωρά στη φωτιά, Απροσάρμοστοι και Magic de spell στο Κύτταρο:

Τα Μωρά στη Φωτια, η μπάντα με την κινηματογραφική ιστορία που πέρασε δια πυρός κ σιδήρου για να καταφέρει με τα εύφλεκτα τραγούδια της να βάλει φωτιά στη σκηνή και τα μυαλά μας και να αποτελεί πλέον τον απόλυτο ζωντανό μύθο της. Κάνουν διάλειμμα από την προετοιμασία του νέου τους δίσκου και έρχονται στο Κύτταρο, για άλλο ένα ζωντανό πανδαιμόνιο.

Μωρά στη φωτιά, Απροσάρμοστοι και Magic de spell στο Κύτταρο

Οι Απροσάρμοστοι, οι πανάξιοι συνοδοιπόροι του σπουδαιότερου και πιο επιδραστικού Έλληνα ρόκερ, του Παύλου Σιδηρόπουλου, αυτοί που άντεξαν το βάρος και την πίεση αυτής της τεράστιας κληρονομιάς αυτοί που την διαχειρίστηκαν με σεβασμό και μοναδική δεξιοτεχνία δημιουργώντας και ένα μικρό χαμό σε κάθε σπάνια εμφάνιση τους.

Μωρά στη φωτιά, Απροσάρμοστοι και Magic de spell στο Κύτταρο

Οι Magic De Spell, η μπάντα φαινόμενο που έχει καταφέρει το απίθανο, στις 3 δεκαετίες δράσης, να μη σταματά να μας εκπλήσσει με τις διαφορετικές μουσικές της προτάσεις,διατηρώντας παράλληλα ακέραιη την ουσία και τον  προσανατολισμό της μα κυρίως την αγάπη το ενδιαφέρον και τον καθολικό σεβασμό του κοινού, με τελευταίο παράσημο την επιτυχία του εξαιρετικού “Πρόγονε Πίθηκε Εσύ τι Λές;”

Ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο πατριάρχης της σκηνής μας. O άνθρωπος που ενσαρκώνει ΟΛΗ την ιστορία του ροκ στην Ελλάδα σε μια συλλεκτική εμφάνιση με την ιστορική all star μπάντα του«Οι Ασσοι του Καράτε» (Εφεντάκης Δαρίβας Πολύτιμος Παπαδημητρίου).

Μωρά στη φωτιά, Απροσάρμοστοι και Magic de spell στο Κύτταρο

Ο Λήτης η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς! Μια συγκλονιστική επιστροφή από τον μαχητή της ζωής, Λήτη, την προσωποποιήση του γνήσιου και ατόφιου rock n roll. Το «Ποδανά» θα ξανακουστεί ζωντανά.

Οι Στίγμα 90, η μπάντα που έκανε μεγάλη αίσθηση στα 90s, αμετανόητοι και αθεράπευτα ροκ θα δώσουν το έναυσμα αυτής της ιστορικής βραδιάς με την χαρακτηριστική ενέργεια και «τσαμπουκά» που τους διακρίνει.. η «Τζέσικα» είναι εδώ.

Παρασκευή 12 Μαΐου Magic de Spell, Απροσάρμοστοι, Μωρά στη Φωτιά, Πουλικάκος και ‘Ασσοι του Καράτε, Λήτης, Στίγμα 90, Ζωντανοί στο Κύτταρο,
με τις αποσκευές τους γεμάτες με τις καλύτερες στιγμές της πολύπαθης αλλά ανθεκτικής ροκ σκηνής μας.

Μωρά στη φωτιά, Απροσάρμοστοι και Magic de spell στο Κύτταρο

Παρασκευή 12 Μαϊού
Κύτταρο: Ηπείρου 48 & Αχαρνών
210 8224134
Πόρτες: 19.30 – έναρξη: 20.00 (ακριβώς)
Εισιτήριο: 10€ προπώληση 12€ ταμείο

Σχόλια