Η Μαριέττα Φαφούτη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Η Μαριέττα Φαφούτη, μαζί με το οκταμελές της συγκρότημα, σας προσκαλεί να γιορτάσετε την Πρωτομαγιά με ένα μεγάλο ανοιξιάτικο πάρτυ κάτω από τα αστέρια, στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ.

Η Μαριέττα Φαφούτη στο Κέντρο Πολιτισμού
Το φωτεινό κορίτσι της ποπ, λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της single, παρουσιάζει όλα εκείνα τα τραγούδια που την έφεραν μέχρι εδώ. Ηλιόλουστη ποπ, φωτεινές μελωδίες, εκρηκτικοί ρυθμοί, στοιχεία disco και electro pop και ένα ρεπερτόριο γεμάτο από τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί, ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες αλλά και ανατρεπτικές διασκευές, υπόσχονται χορό, χαρά και πολλά χαμόγελα!
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Μαζί με την Μαριάννα Φαφούτη, παίζουν οι μουσικοί: ο Ρένος Παπασταύρος στα Πλήκτρα-Sampling, ο Φοίβος Κουντρουράκης στα Ντραμς, ο Δημήτρης Σιάμπος στις Κιθάρες, ο Θοδωρής Ζευκιλής στο Μπάσο, ο Γιώργος Ζαρέας στο Τρομπόνι, η Ευαγγελία Ξυνοπούλου, η Εύη Κουρτίδου και η Μαρία Καρέτσου στα Φωνητικά-Κρουστά και τέλος ο Γιάννης Παξεβάνης στον Ήχο.

Προσβασιμότητα:

Το θερινό ωράριο λειτουργίας, που ισχύει από 1η Απριλίου είναι: Πάρκο Σταύρος Νιάρχος 09.00 – 00.00 (μέχρι 31.10), Στίβος, Αγορά, Φάρος 06.00 – 00.00, Κέντρο Επισκεπτών 09.00 – 22.00.
Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το ΚΠΙΣΝ προσφέρεται καθημερινά δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει πινακίδα με το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από την πλατεία Συντάγματος (στη συμβολή της με την οδό Ερμού), πραγματοποιεί στάση στο σταθμό Συγγρού – Φιξ (επί της Λ. Συγγρού) και καταλήγει στη νότια πλευρά του Καναλιού του ΚΠΙΣΝ (κοντά στο κτίριο της ΕΛΣ) και αντίστροφα.
To parking, χωρητικότητας 1.000 θέσεων, λειτουργεί προσωρινά χωρίς χρέωση ενώ σε δεύτερο χρόνο προβλέπεται να υπάρχει αντίτιμο. Οι ώρες λειτουργίας του είναι από τις 06.00 έως τις 00.00.
Οι χώροι του ΚΠΙΣΝ, συμπεριλαμβανομένου του parking, είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ  και αμαξίδια.

Η Μαριέττα Φαφούτη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος:

Δευτέρα 1η Μάιου 2015
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Είσοδος Ελεύθερη
Διεύθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα 176 74
Τηλέφωνο: 21 6809 1000

Σχόλια