Μιχάλης Χατζηγιάννης VS Γιώργος Σαμπάνης είναι το σημερινό Battle του GetGreekMusic και εσύ καλείσαι να αποφασίσεις.

Μιχάλης Χατζηγιάννης VS Γιώργος Σαμπάνης

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη:

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της γενιάς του. Με την μουσική του έδωσε ξεχωριστό στίγμα στην ποπ μουσική με αποτέλεσμα η δεκαετία του 2000 να ανήκει επάξια σε αυτόν. Έχει στο ενεργητικό του μέχρι σήμερα 5 χρυσούς και 58 πλατινένιους δίσκους σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος στην Ελλάδα κυκλοφόρησε το 2000 και είχε τίτλο “Παράξενη γιορτή“.

Λίγο λόγια για τον Γιώργο Σαμπάνη:

Τον πρωτογνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο “Χαράματα” το 2008 με το ομώνυμο τραγούδι και το “Σ’αφήνω στον επόμενο” να ξεχωρίζουν. Έκτοτε κυκλοφόρησε άλλους 4 προσωπικούς δίσκους με τελευταίο το άλμπουμ “Λόγια που καίνε“. Έχει στο ενεργητικό του πολλές χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις ενώ αποτελεί πλέον έναν από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της γενιάς του.

Οι συντάκτες του GetGreekMusic ψηφίζουν:

Γιώργος Μαντάς: Τον Γιώργο Σαμπάνη τον λατρεύω και είναι ίσως ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης από την νεότερη γενιά. Ωστόσο με τον Μιχάλη πέρασα τους πρώτους παιδικούς και εφηβικούς έρωτες, με τον Μιχάλη διάβαζα για τις πανελλήνιες, με τον Μιχάλη πέρασα όλη την παιδική μου ηλικία. Δεν κρίνω καλλιτεχνικά αλλά συναισθηματικά και επιλέγω Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μιχάλης Οικονομάκος: Μου αρέσουν πολύ και οι δυο. Έχουν δημιουργήσει πολλές επιτυχίες και κομμάτια που μένουν στο χρόνο. Δίνω την ψήφο εμπιστοσύνης και το κολιέ της ασυλίας στον συνονόματο μου, επειδή ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που αγόρασα το cd τους και πήγαινα στις συναυλίες τους. Έχω ωραίες αναμνήσεις από τότε. Μιχάλης Χατζηγιάννης λοιπόν.

Βίκυ Λέλε: Γιώργο Σαμπάνη, διαλέγω εσένα! Έχει βγάλει τρομερά τραγούδια τόσο σε στίχους όσο και σε μελωδία! Δεν είναι τυχαίο που ότι τραγούδι βγάζει γίνεται τεράστια επιτυχία! Σεεε σενααα σταματησεεε η καρδιαααα!!!

Το GetGreekMusic αποφάσισε… Μιχάλης Χατζηγιάννης VS Γιώργος Σαμπάνης | 2-1

Εσένα ποια είναι η γνώμη σου;; Ψήφισε κάτω στο poll και αποφάσισε!

Μιχάλης Χατζηγιάννης VS Γιώργος Σαμπάνης | Ψήφισε στο poll

 

Σχόλια