Μιχάλης Κουϊνέλης: Θα παρουσιάσει εκπομπή στον Alpha!
Ο Μιχάλης Κουϊνέλης από τους Stavento έδωσε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με τη μουσική.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:
“Ασχολούμαι με τη μουσική από τα 17 μου. Για μένα το να είσαι μουσικός δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραιτήτως να είσαι αναγνωρισμένος. Δεν βλέπω τη μουσική ως επάγγελμα. Είμαι από τους ανθρώπους που κοιτάζουν ερασιτεχνικά τη μουσική. Με την κυριολεκτική έννοια. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα “θα γίνω επαγγελματίας μουσικός”. Έκανα μουσική στον ελεύθερο χρόνο μου, παράλληλα με τις δουλειές μου. Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές. Και εικονολήπτης έχω δουλέψει και σεκιουριτάς. Η μουσική ήταν για μένα διέξοδος.”

Ενώ συνεχίζει:
“Αντί στον ελεύθερο χρόνο μου να σκοτώνω τον χρόνο μου σε μια καφετέρια λέγοντας παπαριές, προτιμούσα να κλείνομαι σε ένα αυτοσχέδιο στούντιο που είχα φτιάξει και να γράφω τις μουσικές μου. Κάποια στιγμή έφτιαξα ένα ντέμο, το ’στειλα σε εταιρείες, σε άλλους άρεσε, σε άλλους δεν άρεσε, σ’ αυτούς που άρεσε το κυκλοφόρησαν και από κει και πέρα τα πράγματα ήρθαν όπως ήρθαν. Μετά μπαίνεις σε μια περίεργη κατρακύλα και δεν προλαβαίνεις να κάνεις απολογισμό. Το μόνο που κοιτάς σε αυτή τη γρήγορη τρεχάλα σου είναι αν νιώθεις καλά με αυτό που κάνεις. Και εγώ νιώθω πάρα πολύ καλά. Κι ούτε είμαι της άποψης ότι “αμάν, είμαι μουσικός και πρέπει να φτιάχνω μουσική συνέχεια για να επιβιώσω’’. Θα κάνω μουσική όσο μ’ αρέσει και όσο έχω να δώσω και να πω πράγματα. Όσο μου δίνει δύναμη ο Θεός, θα το κάνω. Αν κάποια στιγμή δω ότι αυτό που κάνω δεν με κάνει περήφανο ή δεν με κάνει να κοιμάμαι καλά τα βράδια, αλλά αντίθετα να στροβιλίζομαι και να τρώω τα σωθικά μου, θα σταματήσω. Όχι να γράφω μουσική, αλλά να την υπηρετώ εγώ άμεσα ως frontman ενός project.”

Σχόλια