Ο Μιχάλης Καραγκούνης τραγουδά Live Unplugged για το GGM. Ο Μιχάλης είναι 23 ετών και είναι από τη Θεσσαλονίκη. Κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο μουσικό, talent show του ΑΝΤ1, και να διακριθεί, ενώ είναι και από τα φαβορί για τον μεγάλο τελικό. Βρίσκεται στην ομάδα του Κώστα Μακεδόνα, κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα, όπως μας είπε εχθές.

Ο Μιχάλης Καραγκούνης τραγουδά Live Unplugged

Έχει σπουδάσει Μάρκετινγκ και Διοίκηση Λειτουργιών στην Έδεσσα, ενώ αυτό το διάστημα εργάζεται στην επιχείρηση τυροκομικών προϊόντων που διατηρεί με την οικογένειά του.
Σε ό, τι αφορά στις σπουδές του στη μουσική, έχει παρακολουθήσει μαθήματα κιθάρας σε Ωδείο, για περίπου 7 χρόνια. Έχει κάνει, μάλιστα, αρκετές live εμφανίσεις σε διάφορες σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Έδεσσας.

Ήταν μάλιστα, πρώτος παίκτης που δοκίμασε την τύχη του πίσω από τον γιγάντιο τοίχο του Rising Star .Ο 23χρονος διαιωνίστηκε με το ”She Will Be Loved” και αφού πέρασαν αρκετά δευτερόλεπτα αγωνίας που το ποσοστό του ήταν χαμηλό, κατάφερε λίγο πριν το τέλος να εκτοξευθεί στο 93%!

Έκτοτε έχει κάνει πολύ ωραίες ερμηνείες που ξεχώρισαν, συγκεντρώνοντας υψηλά ποσοστά. Μερικά από τα τραγούδια που έχει πει είναι ”Το Κύμα”, το ”Stand by me”, ”Το Πάρτι”, και ”Take me to Church”…

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν ο πρώτος κριτής που έδωσε στον Μιχάλη το επτάρι του, ενώ η Δέσποινα Βανδή ήταν η τελευταία που ψήφισε ΝΑΙ.

Ένα από τα λαμπερά παιδιά του Rising Star, o Μιχάλης Καραγκούνης, έρχεται σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο GetGreekMusic… Ωστόσο ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε με τους αναγνώστες τους site μας μέσα από μια Live μετάδοση στο facebook page μας και απάντησε στις ερωτήσεις των φίλων μας…

Για ακόμα ένα live οι αναγνώστες του GGM συμμετείχαν στην παρέα μας και μίλησαν στον ταλαντούχο Rising Star παίκτη. Ο Μιχάλης ευδιάθετος και γεμάτος ενέργεια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, με το χαμόγελο και την ευγένεια που τον διακρίνει σαν άτομο.

Στη συνέχεια τραγούδησε Live Unplugged, για τους αναγνώστες του GetGreekMusic…

Ο Μιχάλης Καραγκούνης τραγουδά Live Unplugged  – Δείτε το βίντεο

Σχόλια