Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε το δημόσιο ευχαριστώ του Μένιου Φουρθιώτη προς τον Νίκο Καρβέλα.

Το τέλος του Νίκου Καρβέλα από το Star Academy

Το Σάββατο 15 Ιουλίου έλαβε χώρα ο Τελικός του Star Academy και το κλίμα πέρα από χαρούμενο ήταν και ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο.

Δείτε ΕΔΩ την μεγάλη νικήτρια του Star Academy

Ο παρουσιαστής του show, Μένιος Φουρθιώτης ένιωσε την ανάγκη να πει ένα δημόσιο ευχαριστώ στον Νίκο Καρβέλα παρά το άσχημο τέλος της επαγγελματικής τους σχέσης.

“Στη ζωή θα πρέπει να μάθουμε να εκτιμάμε την κάθε στιγμή, την κάθε ευκαιρία που μας δίνεται, επειδή έτσι είναι η ζωή. Με τσακωμούς, με ανατροπές, με ταραχές… Εγώ θα ήθελα να πω, γιατί πραγματικά ήταν τιμή που ήταν κοντά μας στα πρώτα shows και ήταν τιμή που τον γνώρισα και που συνεργαστήκαμε με αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος έχει γράψει τεράστια ιστορία στο χώρο της μουσικής στην Ελλάδα. Θα ήθελα να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Καρβέλα” τόνισε ο παρουσιαστής.

Το δημόσιο ευχαριστώ του Μένιου Φουρθιώτη στον Νίκο Καρβέλα

Να θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό με μια λιτή ανακοίνωση το Epsilon “έλυσε” την συνεργασία του με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη ύστερα από έναν καβγά άνευ προηγουμένου του πρώτου με τον παρουσιαστή του Star AcademyΜένιο Φουρθιώτη.

Αρχικά ο τσακωμός κυμάνθηκε σε σχετικά συνηθισμένα επίπεδα για την εν λόγω εκπομπή. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα τα πράγματα γινόντουσαν όλο και πιο σοβαρά. Μάλιστα η ατάκα του παρουσιαστή “Δεν θα με κρίνετε εσείς κύριε Καρβέλα αλλά τα 3 εκατομμύρια τηλεθεατές που μας παρακολουθούν” σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media είτε θετικά είτε αρνητικά.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Νίκου Καρβέλα από το Star Academy, η Άννα Βίσση ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagramγράφοντας σαν λεζάντα: “Lucky me…“.

Lucky me ….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

Σχόλια