Ο Φουρθιώτης αδειάζει την Καινούργιου μέσα από την εκπομπή του.

Ο Φουρθιώτης αδειάζει την Καινούργιου

Είναι γνωστό πως το Epsilon βρίσκεται υπό το καθεστώς νέας διοίκησης και ιδιοκτησίας, γεγονός που έχει οδηγήσει σε ραγδαίες αλλαγές, με όλα να προδίδουν πως το τελικό προφίλ του καναλιού θα κάνει στροφή 180 μοιρών. Στο πλαίσιο αυτό, ο Μένιος Φουρθιώτης αναφέρθηκε στον τρόπο που αποχαιρέτησε το κοινό της η Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς απογοητευμένος από την παρουσιάστρια. Αφήνοντας να φανεί το παράπονό του, δεν δίστασε να δηλώσει τα παρακάτω:

«Μονό θέλω να πω το εξής. Επειδή είδα το τέλος της Κατερίνας. Δεν με ενοχλεί. Μου δημιουργεί το συναίσθημα της λύπης για τους ανθρώπους. Γιατί θυμάμαι την Κατερίνα, όταν την απέλυσαν από τον Alpha, με πολύ άσχημο τρόπο. Τότε της έδωσα την ευκαιρία ως γενικός διευθυντής προγράμματος του σταθμού αυτού, να κάνει μια εκπομπή που την πιστέψαμε.»

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε και στην άδοξη έξοδό της από τον Alpha, αλλά και στον αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη: «Και άκουσα την Κατερίνα χθες και πραγματικά απορώ τελικά σε αυτόν τον χώρο, αν οι άνθρωποι σκέφτονται και οφείλουν να πουν κάποια πράγματα για κάποιους ανθρώπους. Η Κατερίνα σήμερα δεν θα βρισκόταν στην τηλεόραση, γιατί δεν είχε καμία απολύτως πρόταση τηλεοπτική, αμέσως μετά τον άσχημο τρόπο που έφυγε από τον Alpha.

Στη ζωή είναι καλό να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που μας έδωσαν κάποιες θέσεις και έκαναν κάποια πράγματα. Γιατί και ο Θέμης Μάλλης, που έμεινε στον σταθμό τότε, έμεινε υπό τη δική μου διοίκηση, ενώ είχε λήξει η συνεργασία του με τον σταθμό. Και δεν το λέω υπό μορφή παραπόνου. Αλλά επειδή όλοι ξανασυναντιόμαστε σε αυτή τη ζωή… Και το σημαντικότερο… Να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια. Εγώ στη ζωή μου δεν μπορώ τις υποκρισίες, ούτε μου αρέσουν. Απλώς το λέω, γιατί τα λέω στην ψύχρα».

Σχόλια