Η Μελίνα Ασλανίδου έγινε δωρήτρια μυελού των οστών αποδεικνύοντας πως πέρα από καλή φωνή έχει και καλή ψυχή. Η γνωστή τραγουδίστρια συγκίνησε τους πάντες με την φιλανθρωπικής της πράξη.

Η Μελίνα Ασλανίδου έγινε δωρήτρια μυελού των οστών

Την ευαισθησία της απέναντι σε συνανθρώπους μας που υποφέρουν, απέδειξε η Μελίνα Ασλανίδου η οποία,  χθες βράδυ, και λίγο πριν ανεβεί στην εξέδρα που στήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας για να τραγουδήσει, έδωσε δείγμα μυελού των οστών για τον μαθητή του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, που νοσεί από οξεία λεμφοβλαστική  λευχαιμία αλλά και για κάθε πάσχοντα που δίνει μάχη ενάντια στον καρκίνο. 

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα, με αφορμή τη συναυλία που διοργάνωσε ο Σύλλογος ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Εορδαίας, παρότρυνε όλους να προβούν στην ύψιστη αυτή πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης γιατί σώζει ανθρώπινες ζωές. Την ίδια στιγμή, στο στάντ που έστησε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης « Γέφυρα Ζωής» για λήψη δείγματος μυελού των οστών ώστε να βοηθηθεί ο 14χρονος μαθητής αλλά και όλοι όσοι νοσούν από μορφές καρκίνου και χρειάζονται μεταμόσχευση, προσήλθαν περισσότεροι από 200 νέοι δότες.

Διάβασε επίσης τη συνέντευξη της Μελίνας Ασλανίδου στο GetGreekMusic

Η Μελίνα Ασλανίδου έγινε δωρήτρια μυελού των οστών

Στίχοι:

Εγώ γιορτάζω τις πληγές μου μ’ ένα όνειρο
Που κάθε βράδυ το κρεμάω απ’ το ταβάνι
Φτάνουν οι άνθρωποι αν θέλουν τ’ ακατόρθωτο
Αν η φωτιά τους καίει αντί να τους ζεστάνει

Με φωνάζουνε με το μικρό μου
Η φωνή μου τραγούδι του δρόμου
Κι αν λείπεις εσύ μου ’χει μάθει η ζωή
Να αγαπάω και τον εαυτό μου

Κρατάω πάντα μία ανάσα για την άμυνα
Όταν φοβάμαι πως τελειώνουν οι αντοχές μου
Ό,τι αγάπησα ούτε για αστείο δεν θ’ άφηνα
Όλα τα λάθη κι οι χαρές είναι δικές μου

Σχόλια