Άκρως συγκινητικές στιγμές, βίωσαν οι Droulias Brothers κατά την επίσκεψή τους στο νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο», όπου μήνες τώρα εμφανίζονται με επιτυχία, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μελίνα Ασλανίδου.

Ο Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, όταν η Μελίνα Ασλανίδου, τους έκανε την έκπληξη και τη μεγάλη τιμή, να τους καλέσει επί σκηνής, δηλώνοντας δημόσια στο κατάμεστο κόσμου μαγαζί, το πόσο πολύ τους θαυμάζει, δίνοντάς τους το «βήμα», να απογειώσουν το μαγαζί.

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, της αφιέρωνε τις μαντινάδες τη μία μετά την άλλη, τα σφηνάκια έδιναν και έπαιρναν, ενώ το κέφι χτύπησε κόκκινο, με τον κόσμο να παραληρεί, από την κρητική «ένεση».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Πλούταρχος, ως άψογος οικοδεσπότης, τους συγκίνησε ακόμα περισσότερο, όταν τραγούδησε μαζί τους, το «Ήταν μία φορά» του Νίκου Ξυλούρη, που ερμήνευσε με πάθος ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Αν και το νέο τους τραγούδι έχει τίτλο «Είμαι και απόψε χάλια», η νυχτερινή τους έξοδο στον Γιάννη Πλούταρχο και τη Μελίνα Ασλανίδου, όπως τόνισαν και στα social media τους, ήταν ότι καλύτερο τους έχει συμβεί, αφού οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες τους φέρθηκαν, ως όμοιοί τους, για αυτό και θέλησαν να τους ευχαριστήσουν και δημόσια.

About last night!!! Τεράστια τιμή από την αγαπημένη μας φίλη Melina Aslanidou να μοιραστεί εχτες το stage με τους DrouliasBrothers !!! ❤️?????

Gepostet von Antreas Tsaboukos am Samstag, 9. Februar 2019

Δεν χωράνε λόγια όταν έρχεται ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ σε αντιμετωπίζει σαν όμοιο του και σου κάνει την τιμή να τραγουδήσεις μαζί του!!! Υπό το βλέμμα του δασκάλου Akis Diximos B??Μεγάλες στιγμές!! ?❤️?❤️?❤️

Gepostet von Antreas Tsaboukos am Samstag, 9. Februar 2019

Σχόλια