Μαρινέλλα και Ελένη Βιτάλη φαίνεται πως ξεσπάθωσαν η μία για την άλλη με αφορμή τις δηλώσεις της δεύτερης για τον Αντώνη Ρέμο.

Μαρινέλλα και Ελένη Βιτάλη

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελένη Βιτάλη έκανε κάποιες καυστικές δηλώσεις για τον Αντώνη Ρέμο. Συγκεκριμένα είχε πει:

“Υπάρχουν τόσα ταλέντα και βγαίνει ο Ρέμος και τα Ρεμάκια του ας πούμε, δεν έχω τίποτα με το παλικάρι! Αλλά, κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι, ούτε τίποτα!”.

Αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε την Μαρινέλλα η οποία είναι φίλη με τον Αντώνη Ρέμο και μάλιστα του έχει και τρομερή αδυναμία.

Μάλιστα στο παρελθόν είχε δηλώσει:

“Φίλος καρδιάς είναι µονάχα ο Αντώνης ο Ρέµος. Και οι ανάλογοι φίλοι εκτός χώρου να ’ναι άλλοι τρεις-τέσσερις. Τους µετράς στα δάχτυλα του ενός χεριού. Είναι ιερό πράγµα η φιλία. Σου µιλάω για την αληθινή φιλία, όχι γι’ αυτές που γίνονται «µόδα» στον χώρο και τελειώνουν µε το που τελειώσουν συνεργασίες. Εκτιµώ κάποια πρόσωπα και συµπαθώ κάποια άλλα, αλλά όχι, φίλους-φίλους µου δεν τους λέω.”

Αν και φέτος συνεργάζεται με την Ελένη Βιτάλη, η μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού σύμφωνα με το Full news είχε ζητήσει από την εταιρία παραγωγής να λύσουν την συνεργασία. Η εταιρία την έπεισε τελικά να μην το κάνει καθώς είχαν ήδη προγραμματιστεί πολλές συναυλίες.

Ωστόσο οι 2 κυρίες φαίνεται πως δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα. Το ίδιο ενοχλημένη με την Βιτάλη φαίνεται πως είναι και η Γλυκερία που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και αυτή με τον Αντώνη Ρέμο.

Σχόλια