Φαίνεται πως έγινε έξαλλη η Μαρινέλλα με την Μιμή Ντενίση και την παράσταση “Καζαντζίδης” που ετοιμάζεται να ανεβάσει στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Μαρινέλλα

Έξαλλη η Μαρινέλλα | Δείτε το γιατί

Ο λόγος είναι πως δεν ενημερώθηκε πως θα “συμμετέχει” στην παράσταση σαν μικρό κοριτσάκι όταν πρωτογνώρισε τον Καζαντζίδη και άρχισε το love story τους.

Σύμφωνα με την Espresso οι 2 κυρίες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους χωρίς ωστόσο να έχει πει κακό λόγο ποτέ η μία για την άλλη.

Η μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού μίλησε πρόσφατα για την δυνατή φιλία που έχει αναπτύξει με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και για τις φιλίες που έχει κάνει γενικότερα στο χώρο, στην εφημερίδα Real.

“Φιλίες-φιλίες όχι. Φίλος καρδιάς είναι µονάχα ο Αντώνης ο Ρέµος. Και οι ανάλογοι φίλοι εκτός χώρου να ’ναι άλλοι τρεις-τέσσερις. Τους µετράς στα δάχτυλα του ενός χεριού. Είναι ιερό πράγµα η φιλία. Σου µιλάω για την αληθινή φιλία, όχι γι’ αυτές που γίνονται «µόδα» στον χώρο και τελειώνουν µε το που τελειώσουν συνεργασίες. Εκτιµώ κάποια πρόσωπα και συµπαθώ κάποια άλλα, αλλά όχι, φίλους-φίλους µου δεν τους λέω.”

Τέλος σε ερώτηση αν έχει πληρώσει στη ζωή της το θάρρος της να λέει ευθέως τα πράγματα, δήλωσε:

“Μόνο straight τα λέω και δεν µπορώ, ούτε θέλω να κάνω αλλιώς. Κάποιοι µπορεί να ενοχλούνται, αλλά έτσι είµαι εγώ. Σε όποιον αρέσω. Οσο για το κόστος που λες, δεν µε αφορά. Τι να χάσω; Τη συµπάθεια κάποιων; Σιγά καλέ! Αλλωστε, όπως ξέρεις πολύ καλά, δίνω σπάνια συνεντεύξεις, δεν βγαίνω σε τηλεοράσεις. Κάνω µικρές εξαιρέσεις για να προωθήσω την όποια δουλειά ετοιµάζω και µόνο σε όσους εκτιµώ.”

Σχόλια