Ο Αντώνης Ρέμος απαντάει στις ιδιαίτερα καυστικές δηλώσεις που είχε κάνει η Ελένη Βιτάλη στο άτομο του.

Αντώνης Ρέμος: Θα είναι και στο The Voice 3;

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή λέγοντας:

“Τις ακούω τις κριτικές. Πραγματικά ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του. Είναι φυσιολογικό. Μην το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα. Έτυχε να ειπωθεί κάτι και τελείωσε. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να το τραβάμε από τα μαλλιά! Ο κόσμος είναι ο τελικός αποδέκτης και ο κριτής για το ποιος είμαι εγώ και ποιος εσύ. Αυτός είναι που κρατάει τις αξίες ή τις αποκαθηλώνει. Επειδή αν θες, ζούμε σε μία εποχή γενικής αποκαθήλωσης και ανάδειξης του “τίποτα”, μέσα σε αυτό το κλίμα υπάρχουν νέα παιδιά που έχουν να δώσουν κάτι πραγματικά καλό. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον χώρο της κουλτούρας. Άξια παιδιά έχει παντού”.

Αντίθετα η Πάολα δεν θέλησε να πει κάτι συγκεκριμένο και αρκέστηκε στο ότι δεν απαντάει σε τέτοιες ερωτήσεις, αποφεύγοντας με διακριτικό τρόπο να τοποθετηθεί, όντας πάντα ευγενική και γλυκιά.

Ο Αντώνης Ρέμος απαντάει στην Ελένη Βιτάλη

Να θυμίσουμε πως η Ελένη Βιτάλη είχε κάνει μερικές δηλώσεις σχετικά με την Πάολα και τον Αντώνη Ρέμο.

“Δεν μου αρέσει καθόλου η σημερινή λαϊκή σκηνή, που είναι λίγο ποπ, λίγο τίποτα», είπε, σε δημοσιογράφους, η τραγουδίστρια και συνέχισε: «ακούμε θεά από εδώ, θεά από εκεί, η Πάολα από την άλλη βγάζει τον πισινό της, η άλλη βγάζει το εκείνο της, βγαίνει ο Λιάνης και κρατάει δυο ώρες τηλεοπτικό χρόνο και μιλά για την Πάολα. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα…».

Και συνέχισε, λέγοντας για τον Αντώνη Ρέμο: “υπάρχουν τόσα ταλέντα και βγαίνει ο Ρέμος και τα Ρεμάκια του ας πούμε, δεν έχω τίποτα με το παλικάρι! Αλλά, κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι, ούτε τίποτα!”.

Σχόλια