Γιώργος Σαμπάνης – Λόγια που καίνε

Γιώργος Σαμπάνης - Λόγια που καίνε

Ο νέος πολυαναμενόμενος δίσκος του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο “Λόγια που καίνε” επιτέλους κυκλοφόρησε.

Τα καινούργια τραγούδια που ενθουσίασαν και έκαναν ρεκόρ στο YouTube, συγκεντρωμένα στο καταπληκτικό νέο άλμπουμ που κυκλοφορεί σήμερα στα δισκοπωλεία.

Δυο χρόνια μετά το πλατινένιο “Μόνο εξ επαφής“, ο Γιώργος Σαμπάνης, κυκλοφορεί σήμερα στα δισκοπωλεία το νέο του καταπληκτικό άλμπουμ “Λόγια που καίνε“, βάζοντας τέλος στη δικαιολογημένη προσμονή των εκατοντάδων χιλιάδων fan που εκτιμούν το ταλέντο και τη μουσική του.

Τα δέκα μεστά ποπ-ροκ τραγούδια του άλμπουμ (ανάμεσά τους και η τεράστια πρώτη επιτυχία “Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά“) έχουν ήδη ενθουσιάσει εκατομμύρια μουσικόφιλους, από την προηγούμενη εβδομάδα που αποκαλύφθηκαν σταδιακά αποκλειστικά  κανάλι της Cobalt Music στο YouTube, «σκοράροντας» ανεπανάληπτα συνολικά views & εκατοντάδες διθυραμβικά σχόλια.

Από τα “Λόγια που καίνε” μέχρι και την “Βροχή” η μουσική και στιχουργική πληρότητα του δίσκου, ευχαριστούν και τον πιο απαιτητικό.

Ο Γιώργος Σαμπάνης που δεν μας έχει ποτέ απογοητεύσει, είναι το ίδιο καλλιτεχνικά συνεπής, αλλά και γεμάτος εκπλήξεις, στον νέο του δίσκο, στον οποίο ο τραγουδιστής συνεργάζεται για μια ακόμη φορά με τη μοναδική και ιδιαίτερη στιχουργό-ποιήτρια Ελεάνα Βραχάλη και τον γνωστό μουσικό παραγωγό Soumka.

Η Tracklist του δίσκου:

1.Λόγια που Kαίνε
2.Μπορείς και Xειρότερα
3.Δίπλα Σου
4.Μόνο Εσύ
5.Μην Ανησυχείς
6.Σε Σένα Σταμάτησε η Καρδιά
7.Πίσω
8.Έρωτας ή Τίποτα
9.Βραχυκύκλωμα
10.Βροχή

Άκουσε τον δίσκο:

Σχόλια