γλυκερια λιδακης κονταρος

Ο Μανώλης Λιδάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής το “Πρω1νό” όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την αντίδρασή του όταν του προτάθηκε να συμμετάσχει σε κριτική επιτροπή talent show.

Συγκεκριμένα δήλωσε:
Έχω δεχτεί πρόταση, δεν το συζήτησα καν, γέλαγα. Εγώ επειδή ξεκίνησα από το “Να η ευκαιρία”, τότε αυτοί που ήταν στην επιτροπή ήταν άνθρωποι με κύρος και είχαν δικαίωμα να είναι επιτροπή. Τώρα αν η επιτροπή αποτελείται από πέντε τραγουδιστές ή κάποιους εγκεκριμένους συνθέτες, οι οποίοι κουνάνε το δάχτυλο στο τρομαγμένο παιδί. Και ο ερμηνευτής δεν είναι η δουλειά του να κρίνει ερμηνευτές. Οποιοσδήποτε που ήθελε να το κάνει αυτό που κάνανε τότε στο κανάλι σας, καλά έκανε. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω και μιλάω για μένα.”

Η δήλωσή του, μάλιστα, σχολιάστηκε από το πάνελ της εκπομπής, με το Γιώργο Λιάγκα να απαντάει: “Εγώ δέχομαι την άποψή του, δέχομαι που λέει ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Όμως ότι οι άλλοι που το κάνουν είναι ψωνισμένοι και πώς το είπε… Μην κατηγορείς τον άλλον που το κάνει… Μη λες ότι ο άλλος που το κάνει είναι επηρμένος. Συνάδελφος κρίνει συνάδελφο, αυτή είναι η διαδικασία.”

Δείτε το βίντεο.

 

Σχόλια