Στο στούντιο ηχογράφησης «Leon», του μετρ των επιτυχιών Μιχάλη Τουρατζίδη, βρέθηκε πριν από μερικές μέρες, η Λένα Ζευγαρά, με αφορμή το νέο της τραγούδι, και το αποτέλεσμα ήταν να στηθεί κανονικό γλέντι, ενώ στο τέλος να ηχογραφηθεί ένα Live Unplugged!

Η Λένα Ζευγαρά, που συνεχίζει τις πολύμηνες επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Premiera» στον Βόλο, μετά και τη μεγάλη αγάπη του κόσμου, που γνώρισαν τα «Όνειρά» της, με την υπογραφή στους στίχους του Βασίλη Καρρά και της Jenny Tsiko, και μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη, ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο της τραγούδι… που όσοι το έχουν ακούσει, κάνουν λόγο για μεγάλη μουσική έκπληξη.

Η Λένα Ζευγαρά μαζί με την μουσική της «παρέα», που απαρτίζεται από σπουδαίους μουσικούς, με τη χημεία τους να αποτελεί μυστικό της επιτυχίας, έστησαν στο στούντιο ηχογράφησης, κανονικό γλέντι… Το ένα τραγούδι, έφερε το άλλο, η διασκέδαση και ο χορός «χτύπησαν» κόκκινο, και το αποτέλεσμα , θα το απολαύσουμε σύντομα.

Ένα ξεσηκωτικό Live Unplugged, που θα περιλαμβάνει 5 σπουδαία τραγούδια του Μιχάλη Τουρατζίδη, όπως τα «Όνειρα»,σε στίχους των Βασίλη Καρρά- Jenny Tsiko,το «Έχασα τη γη», το «Ζημιά», και το «Αμαρτίες», σε στίχους της Jenny Tsiko, αλλά και το «Που ξαπλώνεις», σε στίχους του Αργύρη Αράπη, ερμηνευμένα, από τη σπουδαία λαϊκή φωνή της Λένας Ζευγαρά.

Backstage από το Live Unplugged της Λένα Ζευγαρα που έρχεται σε λίγες μέρες.Μεινετε συντονισμένοι! https://www.youtube.com/channel/UCWAl9Nd_PB9vp_KfivDgd4A

Gepostet von Michael Touratzidis am Montag, 21. Januar 2019

Σχόλια