Μοναδικές καλλιτεχνικές στιγμές, βιώνει η Λένα Ζευγαρά. Έχοντας στις αποσκευές της, τα «Όνειρα» με την υπογραφή των Βασίλη Καρρά, Jenny Tsiko, Μιχάλη Τουρατζίδη, που κέρδισαν την αγάπη του κόσμου, αλλά και ένα live unplugged, που μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας, ξεπέρασε τα 1.200.000 αληθινά views στο YouTube, η πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, έχει μπει δυναμικά στη μουσική σκηνή!

Με αφορμή το νέο της τραγούδι, σε παραγωγή του Μιχάλη Τουρατζίδη, που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, η Λένα Ζευγαρά, έκανε μία ανατρεπτική καλλιτεχνική φωτογράφιση, που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί, δια χειρός του Αλέξανδρου Καρπά, από τους Unboxholics, και όπως μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από τα backstages, το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι μοναδικό.

Παράλληλα με τις πολύμηνες εμφανίσεις της στο Premiera live στον Βόλο, όπου θα ολοκληρωθούν στις αρχές Μαΐου, η Λένα Ζευγαρά, έκανε επιλεκτικές live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, όπου γνώρισε τη μεγάλη αγάπη του κόσμου, ενώ από τα μέσα Μαΐου, ξεκινάει ένα μεγάλο live tour.

1.200.000 real views στο live video στο youtube!Σας ευχαριστούμε πολύ…συνεχίζουμε!! #lena_zevgara #live #michael_touratzidis https://youtu.be/1JZAi4eu2to

Gepostet von Michael Touratzidis am Mittwoch, 27. März 2019

Σχόλια