Μετά και την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το live της στα τέλη Φεβρουαρίου, στο «Clown Dogs» στο Κολωνάκι, η Λένα Ζευγαρά, επιστρέφει δριμύτερη, για μία ακόμη special live βραδιά.

Η ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, που έχει μπει με φόρα στη μουσική σκηνή, με τα «Όνειρά» της σε στίχους των Βασίλη Καρρά και Jenny Tsiko, και μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη, αλλά και το live unplugged της, με πέντε μεγάλες επιτυχίες του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη, που «σάρωσε» σε views στο YouTube και έγινε τάση, να έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, η Λένα Ζευγαρά, απολαμβάνει τα μουσικά της όνειρα, που γίνονται πραγματικότητα.

1.200.000 real views στο live video στο youtube!Σας ευχαριστούμε πολύ…συνεχίζουμε!! #lena_zevgara #live #michael_touratzidis https://youtu.be/1JZAi4eu2to

Gepostet von Michael Touratzidis am Mittwoch, 27. März 2019

Στα πλαίσια ενός δυνατού live tour ανά την Ελλάδα που ξεκινάει από τις αρχές Μαΐου, η τραγουδίστρια, μήνες τώρα, παράλληλα με την πολύμηνη νυχτερινή συνεργασία της στο «Premiera» στον Βόλο, έκανε επιλεκτικές live εμφανίσεις, όπου το κέφι χτυπούσε «κόκκινο». Έτσι, αυτή την Τετάρτη 17 Απριλίου, οι Αθηναίοι, θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν, σε ένα ακόμη ξεσηκωτικό live, στο «Clown Dogs» στο Κολωνάκι, όπου, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, αναμένεται να είναι sold out και αυτή τη φορά.

Σχόλια