Ο Μάστορας με αντιμετώπιζε σαν τον μικρό του αδερφό. Αυτή είναι η ατάκα του Γιάννη Ξανθόπουλο για τον coach και μέντορα του στο Rising Star.

Ο Μάστορας με αντιμετώπιζε σαν τον μικρό του αδερφό

Ο Μάστορας με αντιμετώπιζε σαν τον μικρό του αδερφό

Είναι ο μεγάλος νικητής του Rising Star. Πέρα από το μεγάλο χρηματικό έπαθλο (50.000 ευρώ ), το αυτοκίνητο, το χρυσό συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Heaven (αξίας 35.000 ευρώ) κέρδισε την αγάπη του κόσμου, έχοντας ήδη fan club, αλλά και έναν καλό φίλο και δάσκαλό, τον Χρήστο Μάστορα. Ο λόγος για τον Γιάννη Ξανθόπουλο, το φετινό Rising Star.

Ο νεαρός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και μίλησε για την εμπειρία του. Σχετικά με το αν πίστευε ότι θα κερδίσει είπε: «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής το ήθελα, αλλά δεν το πίστευα. Όσο κι αν θέλεις κάτι, οφείλεις να είσαι και ρεαλιστής στο τέλος. Καλά είναι τα όνειρα, αλλά η πραγματικότητα πολλές φορές μας διαψεύδει. Όσοι μείναμε μέχρι τον τελικό ήμασταν πολύ καλοί. Θεωρητικά, θα μπορούσαμε όλοι να ήμασταν οι νικητές.

Ο καθένας στο είδος του ήταν μοναδικός. Άλλωστε, όπως είδατε όλοι, δεν υπήρχαν φαβορί, το αποτέλεσμα κρίθηκε στους δεκαδικούς αριθμούς: 72,2 ο Καρυστινός, 72,8 εγώ. Θα μπορούσε, λοιπόν, να ήταν εκείνος ο νικητής. Ελάχιστη διαφορά ψήφων έκρινε το τελικό αποτέλεσμα».

Για το αν έκανε φίλους στο παιχνίδι: «Ναι, πολλοί συμπαίκτες μου έγιναν φίλοι μου και τους εκτιμώ πολύ. Όπως τον Σωτήρη τον Καρυστινό, που ήμασταν μαζί ως το τέλος. Ειδικά η Έλενα Παναγιωτίδου είναι εγώ στο θηλυκό. Είμαι πολύ περήφανος για εκείνη. Τη θαυμάζω και την αγαπώ

Για τον Χρήστο Μάστορα και το ενδεχόμενο να τον ”αντάλλαζε” με το είδωλό του, τον Αντώνη Ρέμο είπε: «Ο Χρήστος Μάστορας από την αρχή με έβλεπε και με αντιμετώπιζε σαν τον μικρό του αδερφό. Με πολλή αγάπη! Με ξάφνιασε ευχάριστα. Εννοείται πως θα κρατήσουμε επαφή και θα κάνουμε και παρέα εκτός παιχνιδιού. Οι αληθινές σχέσεις κρατούν και εκτός κάμερας. Τον κύριο Ρέμο τον θαυμάζω απεριόριστα. Ωστόσο, δεν θα άλλαζα με τίποτα τον Χρήστο, ήταν εξαιρετικός μαζί μου! Όχι. Αφού κάναμε αυτό που κάναμε μαζί, δεν θα έκανα τίποτα διαφορετικό. Την επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις ποτέ. Ό,τι έγινε ήταν για να γίνει και ήταν για το καλό μου. Το πιστεύω ακράδαντα αυτό

Ο Μάστορας με αντιμετώπιζε σαν τον μικρό του αδερφό

Σχόλια