Δείτε τον Γιάννη Ξανθόπουλο να τραγουδά στο Μενίδι πριν από μερικούς μήνες και πριν την συμμετοχή του στο talent show του ANT1.

Δείτε τον Γιάννη Ξανθόπουλο να τραγουδά στο Μενίδι

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι και επίσημα ο μεγάλος νικητής του Rising Star! Η φωνή του, το ταλέντο του αλλά και το μεγάλο του ήθος ήταν αρκετά για να τον αναδείξουν τον μεγάλο νικητή του δημοφιλούς talent show, Rising Star. Με ελάχιστη διαφορά δεκαδικών ψηφίων και έχοντας πάντα στο πλευρό του τον Χρήστο Μάστορα αναδείχθηκε νικητής και κέρδισε το δισκογραφικό συμβόλαιο και το χρηματικό έπαθλο.

Ο νικητής και ιδιαίτερα ταλαντούχος 16χρονος, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, είναι μαθητής Λυκείου και διαμένει στο Μενίδι. Οι γονείς του είναι Πόντιοι, προερχόμενοι από το Καζακστάν, αλλά ο Γιάννης γεννήθηκε στην Ελλάδα. Το να γίνει τραγουδιστής είναι το μεγάλο του όνειρο. Από μικρός άκουγε Στέλιο Καζαντζίδη και Δημήτρη Μητροπάνο, ενώ λατρεύει τον Αντώνη Ρέμο και ονειρεύεται κάποια στιγμή να καταφέρει να κάνει μια καριέρα αντίστοιχη με αυτή του κριτή του Rising Star ενώ ταυτόχρονα ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, όταν βρέθηκε στην σκηνή του δημοφιλούς show, αφού το ταλέντο του γέμιζε ολόκληρη την σκηνή και η φωνή του ξεσήκωνε το κοινό.

Από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στο Rising Star, ο Γιάννης έκλεψε τις εντυπώσεις και, μάλιστα, κατάφερε να συγκεντρώσει 98% στην βαθμολογία, κάτι που, όπως είχε πει και on air ο Γιώργος Λιάγκας, αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ. Το κοινό εκτός από το Rising Star γνώριζε τον Γιάννη Ξανθόπουλο και πριν την συμμετοχή του στο talent show. Συγκεκριμένα οι κάτοικοι του Μενιδίου είχαν συναντήσει πολλές φορές την φωνή του Γιάννη και το ταλέντο του, αφού συμμετείχε σε πολλές εκδηλώσεις της περιοχής και όχι μόνο.

Τον Μάιο του 2016, εμφανίστηκε στην κεντρική πλατεία του δήμου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων, τα Ζωοδόχεια, όπου τραγούδησε μαζί με το μουσικό σύνολο του σχολείου και γι ακόμα μια φορά έκλεψε την παράσταση!

Δείτε τον Γιάννη Ξανθόπουλο να τραγουδά στο Μενίδι:

Σχόλια