Κωνσταντίνος Κουφός: Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου του κλιπ "Τα ποτήρια μας ψηλά"Ο Κωνσταντίνος Κουφός βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Αυστραλία μαζί με τον Κώστα Μηλιωτάκη.

Λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων του στο Κέντρο Αθηνών στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, της Πάολας και της Tamta, ο Κωνσταντίνος Κουφός επισκέφτηκε τη μακρινή Αυστραλία για μια σειρά εμφανίσεων.

Την Παρασκευή που μας πέρασε εμφανίστηκε στην Αδελαϊδα, ενώ το Σάββατο εμφανίστηκε στο Σύδνεϋ και πιο συγκεκριμένα στο Central Live, όπου επικράτησε πανικός, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Το απόλυτο Sold Out ! Ένα μαγαζί κυριολεκτικά κατάμεστο ! Τι να πω ; Τα λόγια ειναι φτωχά μπροστά σε αυτά που έζησα απόψε ! Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ένα ολόκληρο μαγαζί να περιμένει την εμφάνιση μου και να με υποδέχεται τόσο μα τόσο ζεστά !!!! Η αγαπή τους τεράστια, έκανα ότι μπορούσα να την ανταποδώσω τραγουδώντας γι αυτούς μαζί με τον Κώστα @miliotakis που απόψε έκανε κι εκείνος χαμό στα πλήκτρα και στο πρόγραμμα ! Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες ακόμα αλλά μόνο θα σας υποσχεθώ πως Τα Καλύτερα Τώρα Έρχονται !!!! ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙΙΙΙΙ ❤️???? #KwnKouInternationalTour #KonstantinosKoufos #Koufos #KwnKouTour #KwnKou #TeamKoufos #KoufosLive #CentralLive #CentralSydney #KoufosLiveInSydney #Konstantinos #Koufos #Miliotakis #CrazyKon #CrazyKonProductions #TikTak #Tik #Tak #TikaTaka #TikaTakaTikaTak #IPioOraiaStinEllada #MetroAntistrofa #54321 #TaPotiriaMasPsila

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Κωνσταντίνος Κουφός (@kwnkouofficial) στις

Σε λίγες μέρες αναμένεται να ακούσουμε και το ολοκαίνουργιο τραγούδι του “Τα ποτήρια μας ψηλά” (δείτε εδώ αποκλειστικό backstage υλικό), του οποίου το teaser μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Σχόλια