Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Στην υγειά μας ρε παιδιά θα μας δανείσει λίγο από την ενέργειά του αυτό το Σάββατο, στις 14 Ιανουαρίου, στις 21:00.
Κωστής Μαραβέγιας - Στην υγειά μας ρε παιδιά
Είμαστε έτοιμοι λοιπόν, όσοι κάτσουμε σπίτι να απολαύσουμε τον ταλαντούχο καλλιτέχνη, ο οποίος σίγουρα πρόκειται να μας χαρίσει ένα όμορφο Σαββατόβραδο.
Μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια, θα βρίσκονται και οι δύο πολύ καλοί του φίλοι, ο Πάνος Μουζουράκης και η Νατάσσα Μποφίλιου. Την παρέα θα συμπληρώσουν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Σπύρος Γραμμένος, η Αγγελική Τουμπανάκη, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νικόλα Αναδολή και η Ντανιέλα Μπολάνο .
Το «Φίλα με ακόμα» θα ερμηνεύσει ο Πάνος Μουζουράκης με τον Κωστή Μαραβέγια, ενώ η Νατάσσα Μποφίλιου ερμηνεύει μαζί του την «Όμορφη πτώση».
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος πιανίστας, Νικόλας Αναδολής, θα συνοδεύει τον Κωστή με μια διαφορετική τζαζ εκδοχή του «Δεν ζητάω πολλά». Η Αγγελική Τουμπανάκη, ο Σπύρος Γραμμένος και η Πέννυ Μπαλτατζή θα συνεχίσουν χαρίζοντάς μας ξεχωριστές ερμηνείες σε ένα μοναδικό βράδυ.
Παρούσα θα είναι και η νεανική χορωδία του Λεόντειου Λυκείου Νέας Σμύρνης με τα 50 παιδιά της να ομορφαίνουν την εκπομπή.
Η παρέα μας ολοκληρώνεται με καλεσμένους :  τον Δημήτρη Αποστόλου, τον Πέτρο Λαγούτη, τη Μαρίνα Ασλάνογλου, την Ελισάβετ Μουτάφη, τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου, τον Λάμπρο Φισφή, τον Κωνσταντίνο Γιανακόπουλο, τον Ιωάννη Παπαζήση, την Ευδοκία Ρουμελιώτη, τη Βασιλική Τρουφάκου, την Ιωάννα Πηλιχού, τον Άγγελο Μπούρα και τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Στην Υγειά μας ρε παιδιά:

Σχόλια