Τα βλέμματα όλων συγκέντρωσε το Σάββατο η εκπομπή “Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά” που ήταν αφιερωμένη στον Στέλιο Ρόκκο.

Κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής βρέθηκαν εκεί για να τον τιμήσουν και όλοι μαζί έστησαν μια ξεχωριστή μουσική γιορτή που ξεσήκωσε το κοινό.

Στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου βρέθηκαν η Πάολα, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Γιάννης Καψάλης και ο Βασίλης Σαλέας, καθώς και εκλεκτοί καλεσμένοι.

Αγαπημένα τραγούδια από την επιτυχημένη δισκογραφία του Στέλιου Ρόκκου, αλλά και μουσικές συμπράξεις – έκπληξη έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε με τον Σάκη Ρουβά τα «Όσο έχω εσένα» και «Μια ζωή μαζί» και εκπλήρωσε ένα όνειρο ζωής, ερμηνεύοντας με τον Κώστα Χατζή τα «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει» και «Κι ύστερα».

Η Πάολα, με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου, ερμήνευσε συγκινητικά τη «Μικρή Πατρίδα», ενώ η Μελίνα Ασλανίδου και ο Στέλιος Ρόκκος της αφιέρωσαν το «Ξαφνικός έρωτας» που τραγούδησαν μαζί.

Τη δική του «σφραγίδα» έβαλε ο Βασίλης Σαλέας με το κλαρίνο του.

Εκτός από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, η εκπομπή έγινε trend στα social media, με το Twitter να παίρνει «φωτιά» με περισσότερα από 2.000 tweets!

Πάρτε μια γεύση από την μαγική μουσική βραδιά στα videos που ακολουθούν:

Σχόλια