Κωστής Μαραβέγιας
Λόγω μεγάλης ζήτησης, ο Κωστής Μαραβέγιας θα εμφανιστεί και το Σάββατο 25 Ιουνίου στον Κήπο του Μεγάρου, καθώς η πρώτη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου είναι ήδη sold out!

Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του “ταξιδιάρικο” τρόπο. Με νέο άλμπουμ με τίτλο “Κατάστρωμα” και δύο μοναδικές συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου, στον χώρο που αγάπησε και τον αγάπησε με πάθος!

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου και το Σάββατο 25 Ιουνίου, ο Κωστής Μαραβέγιας μας προσκαλεί όλους στον Κήπο του Μεγάρου, σε δύο συναυλίες- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένες με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Έχοντας στο ενεργητικό του, μια σειρά από τρία sold out τριήμερα στον Κήπο τις προηγούμενες χρονιές, ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του, που διασκεδάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία.

Μια συμπαραγωγή του Μεγάρου και της Minos EMI.

Σχόλια