Αρετή Κοσμίδου

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης της νικήτριας του μεγάλου τελικόύ του The Voice of Greece, τόσο η Αρετή Κοσμίδου όσο και η Μαρία-Έλενα Κυριάκου έχουν προβεί σε διάφορες δηλώσεις στις οποίες αφήνουν αιχμές η μια για την άλλη.

Αυτή τη φορά, η 16χρονη Αρετή από την Αλεξανδρούπολη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, μιλάει για τη στιγμή της ανακοίνωσης του μεγάλου νικητή και για το τι συνέβη εκείνη τη στιγμή αλλά και λίγο μετά.

Σχετικά με το αν είπε συγχαρητήρια στη Μαρία-Έλενα δήλωσε «Δεν της είπα αυτοπροσώπως ‘συγχαρητήρια’ γιατί όταν τελείωσε το show, ήταν όλα τα παιδιά γύρω της, την αγκάλιαζαν, τη φιλούσαν. Ούτε κι εκείνη είπε σε μένα ‘συγχαρητήρια’, γύρισε το κεφάλι της και έφυγε. Με παράτησαν πάνω στη σκηνή κι ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, αλλά το έκανα μηχανικά, όχι γιατί υπήρχε πρόθεση να μην της πω ‘συγχαρητήρια’.»

Δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης της νικήτριας:

Μίλησε ακόμα και για το γεγονός ότι η Κύπρος στηρίζει πάντα τα παιδιά της σε διαγωνισμούς τέτοιου είδους. «Εγώ δεν είμαι από την Κύπρο για να με βοηθήσει το κράτος, είχα άλλα θέματα να αντιμετωπίσω. Της έστειλα μετά ένα μήνυμα. Έμεινα μόνη μου στη σκηνή την ώρα που πανηγύριζαν. Ευτυχώς που ήρθε ο Μιχάλης… Ένιωσα άσχημα, αλλά κατάλαβα ότι από τη χαρά της μπορεί να μην το σκέφτηκε. Κι εγώ μπορεί να έκανα το ίδιο. Δεν θύμωσα μαζί της και πραγματικά συγχαρητήρια, γιατί είναι απίστευτη».

Άκουσε εδώ το ολοκαίνουργιο single της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου, το οποίο αποτελεί διασκευή από πασίγνωστο κομμάτι του Eros Ramazzotti.

Σχόλια