Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σάκης Βέρρος στο GetGreekMusic μιλώντας για πολλά.

Ο Σάκης Βέρρος στο GetGreekMusic

Πότε άρχισες να ασχολείται με την μουσική;

Με την μουσική ασχολούμαι από πολύ μικρός. Ξεκίνησα πιάνο σε ωδείο όταν ήμουν 10 χρονών. Ύστερα το πιάνο έγινε κιθάρα, η κιθάρα μπουζούκι και μετά ακολούθησε το τραγούδι οπού μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα πως ο,τιδήποτε περιλαμβάνει η μουσική είτε αυτό λέγεται σύνθεση είτε αυτό λέγεται τραγούδι, είναι αυτό που αγαπώ και με εκφράζει.

Τι στάθηκε αφορμή για αυτό;

Προέρχομαι από μια μουσική οικογένεια , αυτό συνέβαλε ώστε να συνεχίσω σε αυτόν τον χώρο!

Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσες μπροστά σε κόσμο;

Το πρώτο μου τραγούδι που ερμήνευσα ήταν στην χορωδία του σχολειού, το θυμάμαι σαν σήμερα γιατί τρέμαν τα πόδια μου το τραγούδι. Ήταν το “Ο Δρόμος είχε τη δική του ιστορία” του Μάνου Λοϊζου.

”Πάρε με αγκαλιά” ονομάζεται το νέο σου τραγούδι. Πες μας λίγα λόγια για αυτό.

“Πάρε με αγκαλιά” πόσες φορές το έχουμε πει όλοι μας και πόση δύναμη σου δίνει, όταν δίνεις η παίρνεις μια αγκαλιά κάποιον. Αυτό που μετράει περισσότερο στη ζωή είναι η ανθρωπινές σχέσεις. Έχω γράψει ο ίδιος το τραγούδι πριν λίγους μήνες. Αν και δεν τα πάω πάρα πολύ κάλα  με τον στίχο γιατί συνήθως γράφω μονό μουσική, άλλα είναι στιγμές στη ζωή μου που όταν ερωτεύομαι μου έρχεται και ο στίχος, τυχαίο;

Από πλευράς live εμφανίσεων σε τι φάση βρίσκεσαι;

Μόλις ολοκλήρωσα τις εμφανίσεις μου στην Λάρισα σε μια υπέροχη πόλη σε έναν καταπληκτικό χώρο στο Starz Live όπου πέρασα 11 απίστευτους μήνες και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο της Λάρισας που με αγάπησαν τόσο πολύ! Τώρα συνεχίζω τις εμφανίσεις μου στη πόλη της Δράμας στο OnStage. Νεος χώρος με πολύ κάλους συνεργάτες που είναι και το πιο βασικό.

Επόμενο δισκογραφικό βήμα;

Ετοιμάζω ολοκληρωμένο album και είμαι κάθε μέρα κάθε νύχτα με όλους τους συνεργάτες μου στο στούντιο για την ολοκλήρωση του. Αν και πιεσμένος λόγω φόρτου εργασίας, είμαι πολύ χαρούμενος και βάζουμε όλη μας την αγάπη για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Με ποιον/ποια καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς και γιατί;

Ένα μεγάλο όνειρο ήταν να συνεργαστώ με τον Αντώνη Βάρδή. Φυσικά σήμερα υπάρχουν πολύ αξιόλογοι καλλιτέχνες που θα ήθελα να συνεργαστώ.

Πώς νιώθεις που το “Άσε μας κουκλίτσα μου” έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία; Το περίμενες;

Η αλήθεια είναι ότι συζητούσαμε τότε με φίλους και συνάδελφους ότι θα πάει κάλα το τραγούδι άλλα δεν περίμενα να φτάσει τόσο ψηλά. Αυτό το χρωστάω στον κόσμο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ!

Πλέον που είσαι ευρύτερα γνωστός έχουν αυξηθεί οι κατακτήσεις στο αντίθετο φύλο; Κάποιο ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια σου;

Ο κόσμος πλέον εκδηλώνεται πιο εύκολα μέσα από τα social media. Υπήρξαν περιπτώσεις με μηνύματα θαυμαστριών που με έφεραν σε δύσκολη θέση τα οποία και αντιμετωπίζω με χιούμορ.

Στην έχει πέσει ποτέ άτομο του ίδιου φύλου; Πώς αντέδρασες; Υπήρξε κάτι ακραίο;

Όλοι στο χώρο μας δέχονται εκδηλώσεις θαυμασμού είτε από άτομα του ίδιου φύλου είτε του αντιθέτου. Όταν όμως αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους με σεβασμό και αξιοπρέπεια τα ακραία φαινόμενα περιορίζονται.

Τα μελλοντικά σου επαγγελματικά σχέδια για εμφανίσεις;

Είμαι σε συζητήσεις με κάποια σχήματα για τον χειμώνα στην Αθήνα. Σύντομα θα τα ανακοινώσω και δημόσια.

Ο Σάκης Βέρρος έχει κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο single του με τίτλο “Πάρε με αγκαλιά” και το ακούμε δυνατά!

Σχόλια